Здравейте колеги, днес тръгнах да сменям лагера на ролката на компресора, от начало всичко беше наред, махнах ролката, купих нов лагер, сложих новият лагер на мястото си и след това тръгвам да сглобявам както си бяха нещата. Но проблем... връщайки ролката на мястото си с помоща на трупче и чук, се счупи оста където се набива ролката... Ето и малко снимки
.
Ясно е че нещата не са добре и ще трябва за купуване на части, но имам питанка. Струва ми се че това парче, което се отчупи е част от капаче което е зад магнита, и въпроса ми е може ли само такова капаче да се купи и замени или трябва да се купува цял компресор. И съответно дали знаете къде може да се намери такова капаче, освен по моргите.
Мисля че това е номера на компресора
.
Благодаря предварително
Ясно е че нещата не са добре и ще трябва за купуване на части, но имам питанка. Струва ми се че това парче, което се отчупи е част от капаче което е зад магнита, и въпроса ми е може ли само такова капаче да се купи и замени или трябва да се купува цял компресор. И съответно дали знаете къде може да се намери такова капаче, освен по моргите.
Мисля че това е номера на компресора
Благодаря предварително

Коментар