Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4,7 High Output проблем със запалването и работатата....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4,7 High Output проблем със запалването и работатата....

в резюме проблема (пиша от името на едно приятелче): колата не е палена над месец и акумулатора паднал. Нашия сложил да го зарежда, но без да го откачи. След като се заредил пробвал да запали..... и проблем - пали много трудно и след доста въртене. Когато запали няма никаква мощност и пуши бензин (все едно, че някои цилиндри не работят). Този проблем категорично не го е имал когато колата е карана последния път. Та въпроса е каква може да е случкат?

п.п. знам че малко като гадаене на боб се получава, ама човека се е притеснил, а на мен нищо правдоподобно не ми хрумва....
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

От: 4,7 High Output проблем със запалването и работатата....

Свещи, кабели, бобина (не знам тоя мотор с какво е) но поне свещите може да свали и да почисти или смени.
    Друго за което се сещам е кофти бензин (изветрял примерно) направо си е хвърляне на боб, но скоро не съм взимал от едрия и е трудно
    И все пак нека почне със свещите.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

верно е хвърляне на боб... и аз го насочих към свещи/бобини (с бобини е) и да каже дали свети някаква грешка на таблото.... Лошото е, че нямало мощност и не знам дали на ход може да стигне до някъде...

Коментар

От къде е човека (коя част на София)? Нека провери и почисти свещите, пък ако е друго - нали знаеш поговорката Когато планината не отива при Мохамед, Мохамед ще отиде при планината! Все ще намерим начин да го отдърпаме някъде (най добре при дядо владо)

Коментар

Идваш, закачаме скенер (от сега казвам че няма да покаже патологичн отклонения) чешем се по главите, пулим се, лочим кафе, колатата тръгва, що' не знаем.........
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

случката се саморазреши - инструктирах жертвата да ходи да палне черока и да изчака да загрее до раб. темп, след което да го форсне - поизчистил е работата и го е покарал в квартала. Казах му да смени и свещите, ама все пак това май не е много нормално!?!

мерси на всички отзовали се!

Коментар

Нови свещи, хубав бензин и това е
              Не е нормално, ако имахме хубави горива, а с тази боза която ни наливат по бензинджииниците си е нормално....
              Но нека сложи хубави свещи и да мине при дядо Владо да се запознаят и да си поговорят за джипки. Ей го къде е Костинброд. От тази разходка и това запознанство само ще спечели.

Коментар

Компютърът си е забравил настройките, като се покара малко ще се настрои автоматично ...
                Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                  Компютърът си е забравил настройките, като се покара малко ще се настрои автоматично ...
                  И аз така предполагам.

Нека си провери за грешки и ако има такива да запише кодовете и попита Гуглето или тук примерно.
                  Ако е свещ или бобина ще го има като грешка.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X