От: Избор на градски детевоз Чероки 2.1 ТД?!
Еми ОК. Това само ми затвърждава мнението за тях, а и за повечето автокъщи.
Еми ОК. Това само ми затвърждава мнението за тях, а и за повечето автокъщи.
.
Освен по-малкия разход няма никакви +ове. Вобще не си струва да го лифтваш и каквото и да е. Колкото и да съм фен на Чероки, 2,1 не бих го препоръчал на никой. Няма нищо американско в него, нито лукс нито вървене нито офроуд качества...
Освен по-малкия разход няма никакви +ове. Вобще не си струва да го лифтваш и каквото и да е. Колкото и да съм фен на Чероки, 2,1 не бих го препоръчал на никой. Няма нищо американско в него, нито лукс нито вървене нито офроуд качества...
Облагата от цялата интервенция, освен удоволствието от манипулациите е, че талона не се променя и спокойно си ползваме малък данък, нормална гражданска и такива неща. За разхода още не мога да споделя окончателно. Ама както се очертава, ще си имам джипка само за през уикендите, щото за ежедневка, дори и на газ е непосилно.
на 2.1 може да му чипосаш единствено радиото
/
Колега то не че върви малко ама е икономично, то не върви вобще, аз познавам няколко с 2,1 черокита и всичките им присадиха 2,2 бензин от ренде. Просто не става, потърси 2,5 дизел ако имаш ужасно много късмет може да попаднеш на читав, а 2,5 цата върви доста добре и определено може да излезнеш в гората. Всички се опитваме да ти кажем че 2,1 не става, какво като ще го кара жена, даже още по-зле че ще се мъчи постоянно. Не е от най-безпроблемните двигатели, даже така по наблюдения, ако се купи здрав 2,5 ще създава по-малко ядове, просто наистина няма + 2,1 дизела.
И пак казвам, удоволствието от това да си сътвориш нещо в гаража е 1000 пъти по-голямао отколкото ако го купиш наготово.В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар