Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за Jeep Patriot / Compass/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане за Jeep Patriot / Compass/

А ето го и форума на Jeep Patriot има много снимки и информация http://www.jeeppatriot.com/

Коментар

На задния цял носач ми се разби един тампон след влизане,през зимата в един трап на пътя.Сменихме го с нов/само тампон/ от Ауди,за 40лв. с труда.А в интернет целите носачи все пак са доста по евтини.
      Mercedes-Benz - M-class (W164) - ML 550 (388 Hp) 2008
      Mercedes-Benz - Е-class (W211) - 4matic (224 Hp) 2008

Коментар

Първоначално публикуван от CITIZEN Преглед на мнение
        На задния цял носач ми се разби един тампон след влизане,през зимата в един трап на пътя.Сменихме го с нов/само тампон/ от Ауди,за 40лв. с труда..................................
        Ако можеш, дай тук малко повече подробности - от кой модел Audi, за къде е този тампон - от носач или...?
        Ако имаш някаква информация - конкретен каталожен номер или въобще някак да насочиш колегите, които са собственици на този модел Jeep, как да го открият този тампон. Може да им е полезно.
        Поздрави!
        Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
        First impression is not always true. Get inspired.
        Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
        Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Колега,аз имам jeep compass 2.4 benzin cvt limited 2007 и съм доволен от него.Гори ми 13-14газ и е доста тромав,но не търсих това като го купувах.Удобна кола както за градска среда така и за магистрала.Масла ролки ремъци са сравнително евтини.Сменях предница и там сложих оригинални части който са малко скъпи,но все пак е джип.Определено не съжелявам за покупката.

Коментар

Здравейте, търся преден мост или т.н. Магаре за Джийп Патриот 2008г. 2000сс; 120к.с.. Дали са съвместими с моделите Компас и Чероки спорт

Коментар

Здравейте,
              4х4 ми е непозната тема, но от известно време чета из форума. Утре ще ходя да гледам един Jeep Patriot 2.4 на газ от 2008. Ако има някакви полезни съвети, какво специално трябва да гледам, ще се радвам на съвети.

Коментар

• dobril0807
                dobril0807 коментира
                Редактиране на коментар
                Здравей колега, взе ли го този Патриот тогава и ако да как ти се струва, а ако не защо се отказа? Поздрави.

Здравейте,
              Jeep Compass 2007 бензинов 2,4 с автоматична кутия - при смяна на позициите на ск. лост на място се усеща едно придърпване, разклаща цялата кола леко. Кутията ли е тръгнала или е за обслужване?
              [I][COLOR=red]Шаренията по колата е обратно пропорционална на дължината на кренвирша на шофьора.:wink:[/COLOR][/I]

Коментар

• bocho64
                bocho64 коментира
                Редактиране на коментар
                Леко тръгнал торк. А може и тампони на ДВГ и кутия да има позаминали.

Мерси колега
              [I][COLOR=red]Шаренията по колата е обратно пропорционална на дължината на кренвирша на шофьора.:wink:[/COLOR][/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X