Обява

Свий
Няма добавени обяви.

One more in family - WJ 4.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• One more in family - WJ 4.7

Привет на всички!
    Да си призная - вече се похвалих. В един друг форум.
    Но как да подмина най-четения от мен през последните 5-6 месеца
    Луда работа!
    Традиционно след много, много чакане и още повече четене и зомбиране във форумите - E, voila:
    Най-накрая държа ключовете на Grand Cherokee 4.7, QuadraDrive, 2001г. Красавец!
    И тук да кажа: огромни благодарности на дедо Владо и Quadra за компетентните мнения и обстоен преглед.
    То... нямаше съвети, защото аз си отидох вече "насъветван" от себе си достатъчно
    дали да бъде точно тази модификация. Хубаво е, когато човек може да разчита при избора си на хора като тях.
    Безценно! Благодаря още веднъж!

За машината - какво да ви кажа: период на любов/омраза.
    Прав се оказа дедо Владо: американските автомобили имат дух! Не че се съмнявах в това Наистина имат дух, различни са!
    Слушаме се непрекъснато и непрекъснато се преоткриваме!

Да чукна на дърво, единственото което сдаде багажа (за сега) е газовия инжекцион. Ще сменяме инжектор, което е...
    Весело си "джиткам" на безин сега и не му забелязвам. Ама хич!
    Има неща за смяна, но са бели кахъри. Надявам се.
    Въпроси тепърва ще има, главата ми е пълна с тях. От лаишки, по лаишки Затова ще се стремя да ги подбирам.

... Ей на, похвалих се Поздрави на всички!

p.s. забелязах тенденцията offroad-bulgaria да се превръща в институция.
    Браво! За ентусиазма, вярата, старанието и силата да ви обединява една идея!
    Респект!
    Последно редактирано от lordoff; 03-02-13, 23:40.
    Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
    2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

От: One more in family - WJ 4.7

Взимаш си 2 рейл хоризонт и 1 ново филтърче за 300 кинта и си ги сменяш сам за 0 време. Може и само 1, но по-скоро не е идейно, по-скоро 1 за резервен да си имаш. Има и по-евтини рейки и дюзи, но не мисля си струва. То и изпарителите имат нужда от подмяна в 1 момент. Безаварийно шофиране и честито.

Коментар

Луда завист ме гризе. Да си жив и здрав и дългосрочно ползване, най вече безаварийно.
      в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
      Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Честито! Разбира се, че има дух! Нали е индианец
        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Re: One more in family - WJ 4.7

Честито! С здраве да си го караш и само безаварийни. А за дух-а, всеки ден ще се изненадваш
          Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
          0886/872-646

Коментар

От: Re: One more in family - WJ 4.7

Благодаря за пожеланията и приветливия прием!
            Ще се слушаме с машинката. Аз ще се опитвам да я разбера, надявам се и тя мен
            Трябва да има разбирателство. Още си влизаме в темперамента. Затова и не обръщам засега внимание на газовата.
            Не ми е на първи ред, други неща слушам все още Инак и аз на там бях тръгнал (само от четене, опита ми е 000 ), към RAIL Horizon...
            ммм, като се замисля те май и сегашните са такива.
            Anyway, ще им дойде времето (когато дойде неотложното желание за икономия)

Коментар

Честито и от мен! Много добро описание на новата придобивка. Дано този американец с "индиански дух" да ти носи само радост и хиляди безаварийни километри с него! Добре би било да има повече такива информирани нови собственици на Jeep като тебе и да са предварително наясно точно каква машина искат!
              Поздрави!
              Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
              First impression is not always true. Get inspired.
              Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
              Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Честито и много да те радва джипката!
                Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Честит ти Йееп, както му казва един приятел! Много да му се кефиш и да не ти пука много-много от капризите на американската гадинка!
                  Jeep WJ 4.7
                  Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

E?!
                    "Капризи" и "американска гадинка" Поне засега не гледам така на колата. will see in the future, btw.
                    To всяка машина е така - колкото е гледана, толкова и тя се грижи за тебе. Лошото при повечето от нас, че машините вече са "гледани" от някой друг.
                    Ние само носим наследството...
                    Има една много хубава сцена от "Аризонска мечта", където един тип разглежда Кадилаци и все им намира кусури. Харчели, големи били, широки били
                    Чичото, продавача, се провиква - "Ами купи си Форд!"
                    То тя сцената е за друго,но:
                    Тогава започнах да се сещам, че американските коли имат едни други причини да бъдат купувани.
                    Ако щете емоционалната им стойност, натрупана в съвременната история (кино, литература, музика) е доста висока.
                    Та затова съм горд притежател на Jeep. Не защото е черен или с добър двигател или не знам какво друго

А че "капризи" ще има, то е ясно, няма как.
                    Поздрави на всички!
                    Кирил

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X