Здравейте!Искам да питам дали някой се е сблъсквал с следния проблем-значи имам дизелово Чероки и като го паля няма значение топло или студено,работи около 5,6 секунди и угасва и така 4 или 5 пъти и чак тогава вече запалва.Ако някой може да ми каже от какво е проблема.Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане относно Grand Cherokee 3,1 TDI
Свий
X
-
До: Питане относно Grand Cherokee 3,1 TDI
Според мен взима въздух от някъде по горивопровода.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Благодаря Злой.Значи това гаснене може да го направи един а може и десет пъти,нямам си и на идея от какво е.Мисля да не е имобилайзера защото ми изкара грешката на таблото и пишеше нещо за имобилайзер(номера на грешката я проверих в един руски сайт).Nissan Patrol GR TD28T
Chevrolet Orlando 2.0
Peugeot 308
Коментар
-
Айди капацитети , помагайте на момчето ............... Че толкова го агитирах Дидо да се включи по-активно в форума , че тука хора знаят всичко или почти всичкоА вие нищо не казвате...
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Е нали знаеш че дизелите не са ми силна страна...А те напоследък се изпонакупиха доста такива, що не обменят опит, таман и ние ще понаучим нещо...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dido123456 Преглед на мнениеПък и това гаснене е ще кажеш че го гасиш от ключа.Много е отсечено и ми казва че не съм си сложил колана пък той е сложен.Май ще търся някой специалист по електриките.Малко невероятно ми се вижда, но де да знаеш ....Другия вариант е нещо да шашка компа и да дава разни странни грешки...Май е най-добре да си иде на диагностика жипката...
"Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
Неизвестен мъдрец
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар