Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане относно Grand Cherokee 3,1 TDI

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане относно Grand Cherokee 3,1 TDI

Здравейте!Искам да питам дали някой се е сблъсквал с следния проблем-значи имам дизелово Чероки и като го паля няма значение топло или студено,работи около 5,6 секунди и угасва и така 4 или 5 пъти и чак тогава вече запалва.Ако някой може да ми каже от какво е проблема.Благодаря предварително!
    Nissan Patrol GR TD28T
    Chevrolet Orlando 2.0
    Peugeot 308

До: Питане относно Grand Cherokee 3,1 TDI

Като загасиш и веднага, пак пробваш да палиш, пак така ли гасне?
    Виж филтъра за гориво, може да е и помпа...
    Не си ли го карал на "майстор"?
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Дидо , добре дошъл!
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Според мен взима въздух от някъде по горивопровода.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря Злой.Значи това гаснене може да го направи един а може и десет пъти,нямам си и на идея от какво е.Мисля да не е имобилайзера защото ми изкара грешката на таблото и пишеше нещо за имобилайзер(номера на грешката я проверих в един руски сайт).
          Nissan Patrol GR TD28T
          Chevrolet Orlando 2.0
          Peugeot 308

Коментар

Пък и това гаснене е ще кажеш че го гасиш от ключа.Много е отсечено и ми казва че не съм си сложил колана пък той е сложен.Май ще търся някой специалист по електриките.
            Nissan Patrol GR TD28T
            Chevrolet Orlando 2.0
            Peugeot 308

Коментар

Айди капацитети , помагайте на момчето ............... Че толкова го агитирах Дидо да се включи по-активно в форума , че тука хора знаят всичко или почти всичко А вие нищо не казвате...
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Е нали знаеш че дизелите не са ми силна страна...А те напоследък се изпонакупиха доста такива, що не обменят опит, таман и ние ще понаучим нещо...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

х2

Коментар

Първоначално публикуван от dido123456 Преглед на мнение
                    Пък и това гаснене е ще кажеш че го гасиш от ключа.Много е отсечено и ми казва че не съм си сложил колана пък той е сложен.Май ще търся някой специалист по електриките.
                    А да не би тоя имобилайзер да гаси колата и ако шофьора е без колан, а датчика на колана да ти прави мизерии?! Малко невероятно ми се вижда, но де да знаеш ....Другия вариант е нещо да шашка компа и да дава разни странни грешки...Май е най-добре да си иде на диагностика жипката...
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X