Обява

Свий
Няма добавени обяви.

и аз също станах горд собственик на гранд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• и аз също станах горд собственик на гранд

скоро ще видите и снимки на едно прекрасно животно 4.0 гранд чероки ларедо. купих го за 22000лв и мисля че си заслужава.предупредиха ме че който се качи на такъв автомобил повече никога не е слязъл и на истина е така. това ми е първия джип в живота и го сменям само за по-нов такъв.
    12.1999г -82000хил.мили .от вчера съм регистриран тук и виждам че каквито и проблеми да имам ще мога да разчитам на Вас

До: и аз също станах горд собственик на гранд

Честито колега, най-важното да го караш със здраве и много да те радва!!!
    sigpic УАЗ-452

Коментар

Честито КОЛЕГА!
      ДА ТИ СЛУЖИ БЕЗОТКАЗНО!
      ДА ТИ ДОСТАВЯ ВЪРХОВНИ УДОВОЛСТВИЯ!
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Честито и със здраве да си го караш. Само за качването и слизането не си много прав - нагледния пример е тук пред теб
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Благодаря ,благодаря до довечера ще му кача и снимки

Коментар

ето ги и снимките. малко е позацапан но е поправимо.
            има си и име-кръстихме го Жабчо

Коментар

Първоначално публикуван от vasyko Преглед на мнение

ето ги и снимките. малко е позацапан но е поправимо.
              има си и име-кръстихме го Жабчо
              С този малък размер трудно ще се види нещо. Линковете в цитата са леко пипнати и стават за гледане.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                С този малък размер трудно ще се види нещо. Линковете в цитата са леко пипнати и стават за гледане.

много ти Благодаря до сега се чудех как да ги оправя
                още не съм много наясно със снимките и ако ми кажеш как да сложа аватар -почвам яко да черпя

Коментар

Първоначално публикуван от vasyko Преглед на мнение
                  много ти Благодаря до сега се чудех как да ги оправя
                  още не съм много наясно със снимките и ако ми кажеш как да сложа аватар -почвам яко да черпя
                  Ако искаш снимките да се показват директно в постинга ти, най-добрият вариант е да поискаш от администратора да ти даде достъп до FTP-то, да качиш снимките там и след това да
                  включиш линкове към тях.

Само че преди това бих ти препоръчал да ги направиш с размер не повече от 800х600 пиксела, защото по-големите хем се зареждат по-бавно, хем форумът се разтяга по ширина и при по-малки монитори е неприятно човек да лази наляво-надясно за да види цялата снимка.

А аватарът се управлява от Персонални настройки -> Настройки & опции -> Редактиране аватар

От това меню можеш да си настроиш и редактора за мненията (ако вече не си го направил), така че да активираш бутоните, с които да ти е по-лесно да вмъкваш снимки, прикачени файлове и т.п.

За целта: Персонални настройки -> Настройки & опции -> Редактиране опции -> Разни Опции -> Интерфейс на редактора на съобщения -> Разширен интерфейс
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                    Ако искаш снимките да се показват директно в постинга ти, най-добрият вариант е да поискаш от администратора да ти даде достъп до FTP-то, да качиш снимките там и след това да
                    включиш линкове към тях.

Само че преди това бих ти препоръчал да ги направиш с размер не повече от 800х600 пиксела, защото по-големите хем се зареждат по-бавно, хем форумът се разтяга по ширина и при по-малки монитори е неприятно човек да лази наляво-надясно за да види цялата снимка.

А аватарът се управлява от Персонални настройки -> Настройки & опции -> Редактиране аватар

От това меню можеш да си настроиш и редактора за мненията (ако вече не си го направил), така че да активираш бутоните, с които да ти е по-лесно да вмъкваш снимки, прикачени файлове и т.п.

За целта: Персонални настройки -> Настройки & опции -> Редактиране опции -> Разни Опции -> Интерфейс на редактора на съобщения -> Разширен интерфейс

Много благодаря
                    Кога и къде да почерпя

Коментар

Invalid Прикачен specified. If you followed a valid link, please notify the administrator

Коментар

Честито и от мен , много хубави емоции ти пожелавам с новата ти кола А колега Quadra е пример за друга сентенция : който се качил на Враглера - не ще за слезе от него....... Май и аз леко го прихванах от него .......Само че искам чистак-бърсак ново Рубиконче
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X