Някой сменял ли е крушка на фар на JEEP наГранд Чероки? Необходимо ли е да се сваля фара предна маска филтър и нт?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
смяна на крушка на фар на JEEP Гранд Чероки
Свий
X
-
От: смяна на крушка на фар на JEEP Гранд Чероки
http://www.wjjeeps.com/lamps/lampsrem.htm Тук маи е обяснено.
Коментар
-
Аз като го взех и като малко след това ми изгоря крушка на късите го гледах като голям камък а то било супер елементарно. Отгоре на фара има един тънък и дълъг болт, който се развива и маха. Фара е хванат на щифтове тип ябълковидна връзка и излиза много лесно. Цялата процедура ми отне 4-5 минути с туткането :-)Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002'
Jeep Wrangler 2.5i 1996'
Коментар
-
Ще използвам тази тема за въпрос относно габаритните за мъгла отзад. Трябва ли да светят и двете. С дясно управление съм и ми свети само крушката на десния стоп, което не е добре при движение в дясна лента.
В левия има гнездо и крушка но няма токове. Фабрично ли е така или да си търся повредата.
Ще сгреша ли ако си прекарам токове от десния стоп до левия ???Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
O8867З7I78
Коментар
-
Първоначално публикуван от Savador Преглед на мнениеФабрично ли е така
Първоначално публикуван от Savador Преглед на мнениеЩе сгреша ли ако си прекарам токове от десния стоп до левия ???Най ме е страх от хора без мечти...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар