Преди седмица ми отказа помпата за маслото. Оста и се износила и от шестограм станала като молив. Лампата не светна и резултата завлечен лагер на една биела. Двигателя вече е свален и при опита да се разглоби едната риза се оказа запекла в блока. При избиването и се откърти парче от блока. Лично аз не съм прегрявал двигателя. Останалите три групи са безупречни.
Днес вече се разтърсих за двигател или блок. Имам оферта за двигател от рено 2100ТД с глава за 1100 лева и без глава за 600 лева. Втората част ме устройва финансово и за това, че ще се види донякъде в какво състояние е двигателя преди да е качен.
Зная негативните мнения за комбинацията на купе чероки с двигател на рено, но в експлоатационен аспект мене ме задоволява. В тази връзка искам да попитам възможна ли е тази комбинация?
Благодаря на всички за отделеното време и идеите, които ще споделят.
Днес вече се разтърсих за двигател или блок. Имам оферта за двигател от рено 2100ТД с глава за 1100 лева и без глава за 600 лева. Втората част ме устройва финансово и за това, че ще се види донякъде в какво състояние е двигателя преди да е качен.
Зная негативните мнения за комбинацията на купе чероки с двигател на рено, но в експлоатационен аспект мене ме задоволява. В тази връзка искам да попитам възможна ли е тази комбинация?
Благодаря на всички за отделеното време и идеите, които ще споделят.
Коментар