Обява

Свий
Няма добавени обяви.

къде се намира номера на двигателя на Гранд 4.7 2000г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• къде се намира номера на двигателя на Гранд 4.7 2000г

Здравейте колеги... Може ли да ми кажете къде се намира номера на двигателя на Гранд 4.7 2000г., че ми предстои регистрация в Кат, а не мога да намеря номера... Няма го и в документите,то маи само в БГ го искат. Надявам се че някои знае къде е или е видял къде гледа служителя от КАТ...
    Благодаря ви предварително...

От: къде се намира номера на двигателя на Гранд 4.7 2000г

Като гледаш от към шофьора - в дясно, в предната част на цилиндровия блок.

Коментар

Не им казвай къде е. Аз като регистрирах моя се повъртяха 10-на минути и накрая ми го записаха без номер.
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Имаше някъде официално писмо на "Крайслер", че политика на фирмата е ДА НЕ СЛАГА номера на двигателите, ама сега не мога да го издиря из нета. Иначе "заместител" на номер на двигател - тук, отговор № 9 http://jeep.avtograd.ru/grand_cherok...ine_number.htm
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от gogo6070 Преглед на мнение
          ..... Може ли да ми кажете къде се намира номера на двигателя на Гранд 4.7 2000г...
          Намира се в кухите глави на някои служители в КАТ! Двигателите имат партидни номера. Могат да ти набият партидния номер, и после да се окаже че твоя мотор е от една друга машина, и после иди доказвай че нямаш сестра.....новите американски коли нямат индивидуален номер на мотора.
          Последно редактирано от дядо владо; 01-12-12, 18:23.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
            Не им казвай къде е. Аз като регистрирах моя се повъртяха 10-на минути и накрая ми го записаха без номер.
            И при мен се получи така. Официялно ги водят в кат без номер на ДВГ сложиха ми три нули и последните 3 цифри от номера на рамата за номер на ДБГ в талона.

Подкрепям мнението за кухите глави
            Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
            Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Няма номер на двигателя на 4.7 V8 и не им позволяваи да ти пишат някои измислен номер от тях.

Коментар

Няма номер на мотора още повече ако е внос отвъд пацифика , при мен едно време като я регистрирах в Б-с се суетяха около джипа поне час преди да се уверят че наистина няма такъв и да го регисрират
                Михаил Войнов 0988814423

Коментар

Здравей.
                  Моя, като го регистрирах в кат, също събра служителите да му търсят номера.
                  Даже един офицер ходи да гледа в компютъра, като каза "Нашия компютър всичко знае" . Е... Накрая го записаха "без номер"

Поздрави и да те радва.
                  WJ 4.7 Limited
                  0889 70 70 42

Коментар

Благодаря,в КАТ ще е голяма емоция докато им оврат главите че има и такова животно... без номер

Коментар

4.7 няма номер на двигателя не давай да ти пишат нищто различно от БЕЗ НОМЕР и гледай да пише Гранд Чероки а не само Чероки защото на мен бяха писали пълни глупости.

Коментар

Здрравейте. От митницата във Варна искат номер на двг.Става въпрос за новодошъл от США Гранд 4.7.2007г. Още не е разтоварен контейнера, обаче оформят някакви документи вече и така. Какваина е процедурата по издирването или няма номер наистина ?

Коментар

Няма.
                          Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Добре. А как да докажа на служителя на митницата ,че този американец по рождение няма номер на двг. Моля дайте някакъв съвет. На дъщеря ми са и казали от БС ,че срещу 96 кинта и две седмици чакане , ще и издадът документ с номера на двг-то.

Коментар

Първоначално публикуван от batkoemo Преглед на мнение
                              Добре. А как да докажа на служителя на митницата ,че този американец по рождение няма номер на двг. Моля дайте някакъв съвет. На дъщеря ми са и казали от БС ,че срещу 96 кинта и две седмици чакане , ще и издадът документ с номера на двг-то.
                              Това е БС - за информация, която реално я има, дадоха(на член на Форума) документ, че не могат да я намерят(за допустима маса на теглено ремарке), а на теб искат да ти дадат информация, която реално не съществува.

На митницата едва ли ще си им първия... важен е VIN.
                              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X