Здравейте. Понеже сте много повече в час от мене, въпреки, че попрочетох някой неща за черокито имам някои въпроси. По принцип си харесах едно Гранд чероки 98г 4.0л ларедо. Автоматик е, мисля че е постоянно 4х4. Незнам това по-добрия вариант ли е или обратното. Добре изглежда, видимо няма никакви дефекти, но все пак е стара джипка и не се знае какво може да излезе. Първото което бих направил е да му купя задни седалки или цял салон, понеже е 1+1. Обадих се на две обяви от мобилето, но бяха продадени. Трудно ли бих намерил такива седалки? Тук има ли някой който да продава такива части или да си търся на друго място. Ако ме посъветва някой все пак какво точно и как да тествам по колата няма да му се разсърдя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покупка на гранд 4.0 1998г ?????
Свий
X
-
От: Покупка на гранд 4.0 1998г ?????
и защо хареса точно този? щото е евтин и с малък данък /регистриран е товарен/ а ти тарикатски ще му сложиш седалки и ще стане пътнически,м?
седалки ще намериш лесно, но всяка среща с катаджия ще имаш минус 50, освен ако не те спрат от движение............ да не говорим че ларедото е най-бедно откъм екстри и е безмислено да купуваш 4 литровия, при положение че в тази 1998 година имаш това________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
-
Ще звънна на дядо Владо, че много четох за него. Избрах този модел,щото четох, че е един от най-сполучливите. Ако някой си продава неговия нека ми предложи нещо конкретно. То по принцип и Г класата не е лоша ама ...... Точно този където съм харесал е като нов на малко километри. А за катаджиите мисля че не е много проблем. По принцип нали мога после ако се окаже проблем да мина технотест и да си стане всичко нормално.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan211 Преглед на мнениеЩе звънна на дядо Владо, че много четох за него. Избрах този модел,щото четох, че е един от най-сполучливите. Ако някой си продава неговия нека ми предложи нещо конкретно. То по принцип и Г класата не е лоша ама ...... Точно този където съм харесал е като нов на малко километри. А за катаджиите мисля че не е много проблем. По принцип нали мога после ако се окаже проблем да мина технотест и да си стане всичко нормално.
П.С. Съмнявам се да имаш проблем на пътя относно 1+1
Поздрави В.ВасилевТи виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар