Днеска като отидох да питам за филтър за скоростната кутия в програмата и се показа ,че имам и ремък като консуматив за смяна. Това за адренажен ли става въпрос ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand Cherokee 3.1 TD с ангренажен ремък или верига ?
Свий
X
-
От: Grand Cherokee 3.1 TD с адренажен ремък или верига ?
"адренажен ремък"!
Къде ходи бе човек и що не ги пита тях?
Агренажен ремък нямаш. И верига нямаш. Това в двигателя.
Имаш периферен (пистов) ремък, за който би било интересно да кажеш колко пари искат!
Коментар
-
3.1 със зъбни колела ли е?!? А 2.5 пак на ВМ мотори с какво е? Пистов ремък за 3.1 си купих лятото за 40 лева, сменя се много лесно, стига предварително да помислиш от къде да го прекараш за да ти е по-удобно. С лявата ръка с раздвижен ключ се натиска обтегача а с дясната се закача за ролката на алтернатора. Така поне на мен ми беше най-лесно. Време за монтаж не повече от 20 мин.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dimitar Nenchev Преглед на мнение3.1 със зъбни колела ли е?!? А 2.5 пак на ВМ мотори с какво е?...
"2,5 на VM" го има в маса модификации и автомобили. Уточни за кой автомобил става въпрос и който познава детаилно автомобила ще може да ти отговори.
Коментар
-
Първоначално публикуван от darealex Преглед на мнениеДнеска като отидох да питам за филтър за скоростната кутия в програмата и се показа ,че имам и ремък като консуматив за смяна. Това за адренажен ли става въпрос ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kukuli Преглед на мнениеАко не е тайна кажи къде пита за филтър и колко ти искат. Питам защото и на мен ми трябва.
Коментар
-
От: Grand Cherokee 3.1 TD с ангренажен ремък или верига ?
С ангренажен ремък са CommonRail дизелите /2.5 и 2.8 CRD/, които са с 16 клапана и два разпределителни вала , разположени в главата.Тези мотори се монтират на Jeep Cherokee Liberty 2002-2007г
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Пистовият ремък се казва пистов защото има писти. В случая точно пистовия ремък е демонтиран, а този който се вижда е агренажен ремък. Може да видиш на снимката зъбните колела на колянов вал и разпределителни валове.If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеТова си е пистовия ремък .Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар