Наложи се да ремонтирам стартера на черокито 2.1 тди и се оказа много поразен, та затова ми доставиха рециклиран но със редуктор и се оказа че след монтирането му лапата подпираща двигателя опира в статора на стартера.Моля ако някой е имал този проблем нека сподели как го е решил с новия стартер или не става.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам проблем при смяна на стартер на Чероки 2.1 тд
Свий
X
-
От: ИМАМ ПРОБЛЕМ ПРИ ПОДМЯНА НА СТАРТЕР
Преди няколко години ми се наложи да сменям стартера на Черока, поради последователно чупене на оригиналния PARIS RHONE.
Замених го с рециклиран редукторен Bosch с ето такава форма и по-различно закрепване, без да се налага местене на планката, в която се захваща двигателя:
Ето една снимка, на която горе-долу се вижда - как е монтиран (преди да бъде завита една от гайките за закрепване)
Ако е "правилния" стартер, не трябва да имаш проблеми с монтажа.
При нужда, мога да направя и допълнителни снимки.Последно редактирано от nickbochev; 13-11-12, 23:49.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
От: Имам проблем при смяна на стартер на Чероки 2.1 тд
Благодаря колега за отзивчивостта , моя стартер не е бош но не обърнах внимание на пройзводителя , та сега тази сутрин ще отида да видя лично при майстора какъв е проблема и после ще ти споделя какво се случва...
Коментар
-
От: ИМАМ ПРОБЛЕМ ПРИ ПОДМЯНА НА СТАРТЕР
Такаа значи можело да стане работата след като маестрото намери 3 броя дебели шайби и ги подложихме между долната конзола и блока на двг та спечелихме ноебходимото разтояние.Стана работата, и сега новият стартер е огън,много оборотно развърта вала че пали и без да подгрея даже.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар