Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам проблем при смяна на стартер на Чероки 2.1 тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам проблем при смяна на стартер на Чероки 2.1 тд

Наложи се да ремонтирам стартера на черокито 2.1 тди и се оказа много поразен, та затова ми доставиха рециклиран но със редуктор и се оказа че след монтирането му лапата подпираща двигателя опира в статора на стартера.Моля ако някой е имал този проблем нека сподели как го е решил с новия стартер или не става.

От: ИМАМ ПРОБЛЕМ ПРИ ПОДМЯНА НА СТАРТЕР

Преди няколко години ми се наложи да сменям стартера на Черока, поради последователно чупене на оригиналния PARIS RHONE.

Замених го с рециклиран редукторен Bosch с ето такава форма и по-различно закрепване, без да се налага местене на планката, в която се захваща двигателя:

Ето една снимка, на която горе-долу се вижда - как е монтиран (преди да бъде завита една от гайките за закрепване)

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF7978.JPG
Прегледи:1
Размер:212.7 КБ
ID:5424848

Ако е "правилния" стартер, не трябва да имаш проблеми с монтажа.
    При нужда, мога да направя и допълнителни снимки.
    Последно редактирано от nickbochev; 13-11-12, 23:49.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

От: Имам проблем при смяна на стартер на Чероки 2.1 тд

Благодаря колега за отзивчивостта , моя стартер не е бош но не обърнах внимание на пройзводителя , та сега тази сутрин ще отида да видя лично при майстора какъв е проблема и после ще ти споделя какво се случва...

Коментар

От: ИМАМ ПРОБЛЕМ ПРИ ПОДМЯНА НА СТАРТЕР

Такаа значи можело да стане работата след като маестрото намери 3 броя дебели шайби и ги подложихме между долната конзола и блока на двг та спечелихме ноебходимото разтояние.Стана работата, и сега новият стартер е огън,много оборотно развърта вала че пали и без да подгрея даже.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X