Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд Чероки '05 4.7 не може да запали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гранд Чероки '05 4.7 не може да запали

Здравейте
    След доста четене реших да попитам, ако някой може да помогне. Преди четири месеца колата имаше проблем с два от цилиндрите, даващи грешка misfire. Измерената компресия беше добре, сменени свещи, инжекторите проверени. И така от сервиза се насочиха към проблем в двигателя, евентуално с клапаните. И преди да се отвори двигателя се поръча верига, но след смяната колата не иска да запали все едно няма никаква компресия. Уверяват ме, че веригата е сложена както трябва, но все още не може да се установи проблемът. Всякакви предложения са добре дошли. Ако може и да ме насочите към някой сервиз, ще бъда благодарен.

От: Гранд Чероки '05 4.7 не може да запали

Отивай в КОстинброд при Дима и дядо Владо , ще намерят проблема !
    0878944606 Дима
    0877170727 Владо
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от g_cherokee_V8 Преглед на мнение
      Измерената компресия беше добре....................... проблем в двигателя, евентуално с клапаните
      Проблем с клапаните ? Те клапаните заедно с буталата и сегментите правят компресията! Репатрак и посока Костинброд.

Коментар

А случайно да е мерена компреситята СЛЕД слагане на веригата.......че преди 2 месеца си купих гаранционно (нищо че съм "сив")12клапана, грнитури и шлайф за това че недогледах нещо по една клиентска кола .....
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X