От: АНКЕТА: Кой фейс на Гранд Чероки ви харесва повече?
Черни рейки на тавана, черни огледала, черна решетка и черна престилка си е ОК. Малко стоят не на мястото никелирани лайсни по врати в тази комбинация....
Затова може бы трябва да остане никелирана решетката, да се върже с лайсните по вратите, още повече ако има и отзад някой никелиран елемент.... Или всичкото да стане черно....
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Седем вида джанти пробвах.
Черни, тъмно сиви, пет лъча, десет лъча и т.н.
На светъл джип джантата трябва да е светла и плътна. С тъмна изглежда все едно някой му е откраднал колелетата.
За фейса ми е питането, и благодаря предварително за мненията. WK e с всепризнато грозна предница, за което разбира се трябва да отдадем дължимото на дизайнерите от Мерседес. Ако джипа беше черен, избора щеше да е лесен. Ама сега с тоя черен фейс ми стои евтино. Мяса Дискавъри. От друга страна пък е агресивно и неповторимо.
Дайте още мнения.
Никела, както казах и той е много готин, но ако имаш вариант да се снабдиш с никелирани дръжки на вратите, огледала и лайсните на багажника - черното отпада
И аз съм за никела. Изглежда по-елегантно, стилно и луксозно, особено на фона на сребристия цвят на Jeep-а. Никелът е нещо, което вече повечето производители на автомобили не използват. Черната пластмаса е някак си евтина, семпла и ежедневно срещана в почти всички коли по пътя.
Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар