Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От снощи и аз имам проблем с автомата.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От снощи и аз имам проблем с автомата.

Днеска пак се повозих - проблеми няма, маслото си е на ниво и е бистро, но все пак ми е любопитно от какво се получи това нещо.
    Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Първоначално публикуван от Благо Евлогиев Преглед на мнение
      .....но все пак ми е любопитно от какво се получи това нещо.
      Не отговори на коя скорост го е правил, лоста е на "Д", но може да изпуска на всяка, и причината да е различна. От Сливница ей го къде е, ела до Костинброд да ти покажа една разглобена кутия и да му мислим......
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Не отговори на коя скорост го е правил, лоста е на "Д", но може да изпуска на всяка, и причината да е различна. От Сливница ей го къде е, ела до Костинброд да ти покажа една разглобена кутия и да му мислим......
        Правеше го на всяка скорост, но това се получи само един път, оттогава се кара редовно и не дава проблем. Само днеска съм му минал 100+ км. градско/Сф./ и магистрала. Върви на пушка. Все пак ще се възползвам от поканата, най- вероятно в събота следобед.
        Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

Потърси колегата "ssspeed"- Стоян, той има сервиз за скорости Може да ти помогне с нещо
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Дядко знаеее !!!!!
            Лудак

Коментар

Здравеите. Извинявам се на автора че му ползвам темата но реших че е по довре да не отварям нова . Имам грандт 3.1 и трябва да доливам масло. обаче на пръчката на скоростите пише-use mopar atf plus 7176 * idle neutral 52118641m.Има ли вариянт да не е оргиналната и какво означава това? когато купих джипа намерих шише от febi 29934 дават го chrysler ATF+3 ATF+4. Възможно е да е доливано такова и питам ако и аз долея такова за извесно време пък по натам ще го сменям цялото . но с какво? Ходих до скорпионите и те ми се развикаха че 3.1 винаги се е карал с атф3 и всички сипвали такова а от скоро се правили на интересни. Между другото докато бях там получиха мопар атф+4 но е на 32лв .получиха и разните му там добавки но за цени не съм питал. П.П Знам че сега ще ме почнете че имало писано по темата и т н т . Да така е! Изчел сам целия форум но все пак да си питам за надписа на пръчката. Още веднъш се извинявам

Коментар

Когато е произведен твоя Jeep, ATF+4(MS9602) не е същестувал и затова са написали да се ползва ATF+3.
                Сега ATF+3(MS7176E) е спрян от производство и от 2005г. във всички автомати на Chrysler се ползва ATF+4(MS9602), която заменя напълно ATF+3
                Chrysler:
                ATF+4® is approved for use in older transmissions and is currently utilized in newer Chrysler®, Jeep® and Dodge® vehicles. The previous MOPAR ATF+3® formulation was discontinued in 2005 and ATF+4® is recommended for all transmissions filled with ATF+3®.

А тук има и малко любопитни подробности по създаването и взаимозаменяемостта на ATF флуидите.
                А дали може да ползваш някаква друга течност, може да провериш в този списък с лицензирани производители:
                Licensed ATF+4® Brand Names
                Това febi 29934 не го намирам там, освен ако не е Federated Auto Parts, но не мисля.
                Поздрави и успех!
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X