По време на движение, с постоянна газ, все едно изключва от скорост за момент, изфорсирва се и пак зацепва. Джипа е Гранд, 5.2, 97г., лимитед. Маслото и филтъра в СК са сменени.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От снощи и аз имам проблем с автомата.
Свий
X
-
От: От снощи и аз имам проблем с автомата.
Първоначално публикуван от mirosk15 Преглед на мнениеедин приятел имаше същия проблем на ГРАНД само че 4л и го закарахме до РУСЕ в едно село ремонта струваше около 120лв ако искаш може да питам подробности какво точно са пипали или номера на човекаОф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница
Коментар
-
Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнениеТова на коя скорост го прави?Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница
Коментар
-
Първоначално публикуван от mirosk15 Преглед на мнениеедин приятел имаше същия проблем на ГРАНД само че 4л и го закарахме до РУСЕ в едно село ремонта струваше около 120лв ако искаш може да питам подробности какво точно са пипали или номера на човека
Коментар
-
Първоначално публикуван от Благо Евлогиев Преглед на мнениеизфорсирва се и пак зацепва. Джипа е Гранд, 5.2, 97г., лимитед. Маслото и филтъра в СК са сменени.
Първоначално публикуван от mirosk15 Преглед на мнение....ремонта струваше около 120лв....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеАко изключиш О/Д-то какво става?Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница
Коментар
-
[QUOTE=djidjo;1980008]Селото се казва Мартен а човека Любо.От Русе първата пряка в ляво и след 500м. пак в ляво.Много е в час с АСК(щом от Мерцедес си носят кутиите там).[/QUOTE
колега е 100% прав а номера ако него е сменил е Любо 0888927614
Коментар
-
При мен имаше същия симптом при (Гранд 5,2 '95) едно извънградско пътуване от Русе за Габрово лятото, на 80км/ч с постоянно натиснат педал на газта все едно изключва от скорост вдига оборотите и след секунда се оправя. Интересното е че се получаваше само около 80км/ч. на следващия ден запалих разходих танка напред назад и като загря на неутрална извадих щеката на маслото в автомата ина пръчката нямаше и капка масло, след което долях някъде между 2 и 2,5 литра масло докато стигне на максимум и проблема не се появи повече. Сега като дръпна пръчката маслото е тъмно и смърди на бакелит и под Jeep-a има капки масло интересното е че след смяна на маслото миналата година лятото нямаше теч и проблем до гореописания случай, преди да се появи Jeep-a не беше каран грубо 3 или 4 месеца дали от седене може да е протекул някой семеринг не знам по запознатите да кажат.
Коментар
-
Колега а провери ли нивото на маслото, в предишния пост съм описал подобен проблем и при мен на сравнително къси разтояния не се проявяваше и при сравнително студено масло. Провери на добре загрял двигател и скорости примено след 20 30 км. каране спри и остави двигателя да работи и лоста на неутрална в това положение извади пръчката и си виж нивото ако е малко ще се дуржи така а след доливането не съм се сблусквал с този проблем а съм минал над 1000км. от тогава.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар