Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 3.1 TD как се тегли

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Cherokee 3.1 TD как се тегли

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Точно на твоя, ако не става, защо мислиш че на други не става?
    Пенчо бре, чети! По-горе са ти дали линк да видиш как изглеждат на картинка щатните куки и каква е процедурата по монтажа им.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Пенчо бре, чети! По-горе са ти дали линк да видиш как изглеждат на картинка щатните куки и каква е процедурата по монтажа им.
      Чета! Това са един от видовете щатни. Има и други, дето съм ги виждал, ама не на картинка.
      Поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Чета! Това са един от видовете щатни. Има и други, дето съм ги виждал, ама не на картинка.
        Поздрави.
        Пенчо, връщай се в темата "колко е хубаво в София и колко ниски са цените за паркиране и празни булевардите" Тук номера с повтаряне на едно и също нещо, докато всички не го приемат за истина няма как да мине. Няма такива куки на винт в "Jeep" колите, ама в нито един модел няма.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Пенчо, връщай се в темата "колко е хубаво в София и колко ниски са цените за паркиране и празни булевардите" Тук номера с повтаряне на едно и също нещо, докато всички не го приемат за истина няма как да мине. Няма такива куки на винт в "Jeep" колите, ама в нито един модел няма.
          Не зная, защо решихте, че говоря за кука дето се навива като болт!!!
          Куките за хванати с два вертикални болта и се прибираха по времето на СИК и ВИС, та да не те отнесат с репатрака на противника.
          Задните тоже.
          Поканата ми още е актуална!!

Коментар

Благодаря Ви! Нямам в багажника приспособление за кука. Затова Ви писах да не е била някъде скрита под бронята. Сега разбрах къде може да се сложи. Се пак идва зима и почистването на снега няма да го коментирам се налага да се дръпне някой някой да те дръпне и така.
            Последно редактирано от darealex; 25-10-12, 22:02.

Коментар

Пак от мухата правите слон.
              Всички Гранд Черокита WJ имат уши за теглене,,, само тези на които са махнати нямат.
              Куките (тези никелираните) са екстра която би трябвало да се слага на Овърланд, ама при мен от 4-5 дето съм пипал, нито един не е бил с куки, всичките си бяха с уши.

Като здравина и предната и задната са прилично здрави. Теглили са ме с полиспас 20м на под по скалите, ухото не мръдна. Настрани не съм ги пробвал че ме е страх да не се откъснат мостовете.

Коментар

Сега ако ме отворите и къде се закача ZJ-я, цена няма да имате...!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  Сега ако ме отворите и къде се закача ZJ-я, цена няма да имате...!!!!
                  правят се лесно от парче винкел и няколко болта, но нещо не мога да си намеря снимките

Коментар

И WK хамериканското няма нито отпред нито отзад

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X