Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с компа на Гранд Чероки 5,2 97 г. лимитед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с компа на Гранд Чероки 5,2 97 г. лимитед

Здравейте колеги,днеска както си карам и долния дисплей започна да си показва каквото си иска.Показва и неща които при мен са невъзможни-примерно парт тайм а аз нямам такова .Или пък показва само квадратчета или че всичко възможно ми е отворено хохох .Джипката е гранд черок 5,2 97г лимитед.Дали не дава контакт нейде.Дайте идея откъде да почна ((( Ааааааааааа и мерси на колегата ГОГОСИ за фарчетата )))

От: проблем с компа

ето кво прави жувотнотоооооооо (( а накрая спря и да бачка

Коментар

Сякаш е вързан с музиката...Да не си бъзикал по аудио системата и от там да ти дава късо?
      GRAND 3.1 за кеф
      А 3 1.8 5v за адреналин
      VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

Хахах тя музиката е базарана ама не от мене и е бая отдавна.Едва ли е от нея ))

Коментар

Не знам какъв е проблема, но знам човек, който може да помогне...Ако искаш тел. кажи...
          GRAND 3.1 за кеф
          А 3 1.8 5v за адреналин
          VITARA 1.6 за off-лов

Коментар

Спомнете си дали не сте правили допълнителни прикачвания в купето и кога се е появила за първи път тази повреда.Свързвате ли я с разкачвания на куплунги по табло ,подмяна на мини крушки или др. елементи.Необходимо е да се направи тест на боди компа с помощта на тестер и евентуално каталог за "pawertrain diagnostic procedures".

Коментар

Вътре в купето нищо не съм правил.Колата ходи на газаджии,може би там нещо.......Нещо централно ми се вижда понеже всички лампи в купето и те станаха цветомузика още преди това чудо с дисплея.Днеска бутах куплонгите на компа на джипа ама ефект няма.Имам чуството че някой куплунг се е измъкнал ама от къде как и защо...............

Коментар

При мен пък не работи (ли поне не свети) - така го купих. Вижда се само силуета на колата в левия екран, но без индикациите за отворени врати и прочее... И понеже колата си върви на пожар, а мога и сам да преценя дали са ми затворени вратите и т.н. си го търкалям така! Въпреки това, ако попаднеш на човек, който е в час - дай координати...

Коментар

Марто, не се вижда или не работи, ако не се вижда му липсва осветление, погледни го под различни ъгли. Приятеля дето взе гранда имаше ядове подобни и се оказаха общо взето всички ключенца по вратите и на капака, че беше дискотека.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                    При мен пък не работи (ли поне не свети) - така го купих. Вижда се само силуета на колата в левия екран, но без индикациите за отворени врати и прочее... И понеже колата си върви на пожар, а мога и сам да преценя дали са ми затворени вратите и т.н. си го търкалям така! Въпреки това, ако попаднеш на човек, който е в час - дай координати...
                    Абе аз координати да ти дам ама съм на 300км от тебе .Сега си имам други проблеми с бизнеса тъй , че ще чака (((

Коментар

Защо не проверите,къде са се прикачили със захранването на АГУ- то газовите техници?Ако е към веригата захранваща компа е твърде вероятно да се появяват подобни смущения.Имам в предвид "игнишъните",които са управляващи,а не основното захранване.Последното със сигурност е независимо.

Коментар

При мен проблема го има преди да се монтира газоваия инжекцион.

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                          Може би се касае за повреда в самия дисплей или връзките към него?

Коментар

Колега, извинявам се за отклоняването от темата, но да те питам при кои газаджии си ходил, някой от Русе ли ?
                            Grand Cherokee ZJ 94 5.2 + Rough Country 3.5" + BFG Mud Terrain KM2 31x10.5x15
                            0886/872-646

Коментар

Ми на международното при ...............,след туй в Клаас,след това при Д........... в жабешкото.Многоточията са щото им забравих имената .Сега последно някакъв хакер щял да ми гледа компа на газовата дали можел да го оправи Всичките са от Русе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X