Здравейте, имам следния проблем: при скорост над 40км.ч при леко подаване на газта се чува виене под купето, при отнемане на газта изчезва.При повдигнат автомомил на подемник и подаване на газ звукът е много слаб, защото няма натоварване на колелетата и майсторите не могат да ми кажат от къде идва.чува се някъде от средата на кардана леко виене, но там има маншон ,който покрива шлиците,а от там няма как да вие според мен.Дайте съвет, или ми препоръчайте някой специалист да локализира проблема. Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Grand Cherokee 3.0 crd 2006 трансмисия
Свий
X
-
От: Jeep Grand Cherokee 3.0 crd 2006 трансмисия
Първоначално публикуван от maxfli Преглед на мнение.... или ми препоръчайте някой специалист да локализира проблема. Благодаря предварително.две преки по-надолу и у лево ......поне напиши от къде си .....
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Може да се ползва докторска слушалка за прослушване откъде звучи по-силно виенето.
Карданът може да го провериш като го хванеш и се опиташ да го размърдаш. Не трябва да се чува рязък хлопащ звук.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asteri Преглед на мнениеМоже да се ползва докторска слушалка за прослушване откъде звучи по-силно виенето...
В нета се споменава като слабо място предния и задния диференциал.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар