Обява

Свий
Няма добавени обяви.

моля за съвети при закупуване на Jeep 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• моля за съвети при закупуване на Jeep 4.0

Привет !
    Нов съм в форума и целта с която ти пиша е помощ/мнение при закупуване на един джип . Там е работата че нямам никакъв поглед или опит. Спрял съм се на това (Grand Cherokee 4.0 1994). До сега хобито ми беше свързано с мотори но вече спрях с този вид адреналин и потенциално донорство(малко кожа ми остана по тялото а и се ожених и жената бръмчи). Ще съм ви благодарен да ми дадете някакъв съвет , мнение или контакти към специалисти към когото мога да се обърна когато хукна да го купувам !
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 13-10-12, 09:24.

От: моля съвети при закупуване на Jeep 4.0

Едно птиченце ме посъветва че всъщност търся 5.2 защото е по здрав . Сега въпросът ми е да търся ли с Раздатъчна кутия NV242 или тази която е най-често срещана NV249 ?

Коментар

Колега има сигурно 20 теми същата като тая На Чероки 4,0-да на Гранд Чероки, което не е новия модел на Чероки 4,0ката не и т.н.

Коментар

aa ok тогава щом има подобни теми ! Моля админ-а тогава да "бастиса" тази !

Коментар

Първоначално публикуван от lamby75 Преглед на мнение
          Едно птиченце ме посъветва че всъщност търся 5.2 защото е по здрав . Сега въпросът ми е да търся ли с Раздатъчна кутия NV242 или тази която е най-често срещана NV249 ?
          5,2 с раздатка NV242 няма! До 1996-та година са с NV249 - full time, а след 1996-та с NV249OD. NV242 е монтирана на 4 литровите (не всички от 1993-1995 г. са монтирани и NV231 и NP231 - и двете part time)

Коментар

http://jeep.auto.ru/index.htm Е тука чети за раздатките, но Гранда само 5,2 като имаме сериозен спор с колегата Марто за до 95та и след 95та ама карай 4,0ка гранд с 242 е много рядко нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X