Здравейте, напоследък XJ-я започна да се тормози и да подминава стоте градуса. Та ето какво направих и реших, че може да е в това причината - задръстен ауспух (гърне или каквтото и да е ):
- промих охладителната система и смених антифриза - без резултат;
- смених термостата с 80 градусов
- без промяна;
- виското е постоянно зацепено;
- промиване на радятора на климатика и двигателя - без резултат;
Ами това е, всичите тези действия не доведоха да осезаема промяна. Та след като на едно приятелче рендето не вървеше и се тормозеше заради запушено гърне си помослих дали и аз не съм с този проблем.
XJ-я - 2.1тд като цяло е предразположен към загряване, но досега не е имал тези проблеми, винаги е държал малко под 100 градуса. Аа и цялата изпускателна система преди 7-8 години е сменена с неръждавейка, но тръбата е с 3мм по-тясна от оригиналната, но не е имало проблеми.Въпросът ми е от къде е най-рационално да откача тръбите :
1. Аз мислех точно след трубината - дали няма да й навреди ?
2. Ако разкачам от там каква гарнитура да слагам - може ли да изрежа от клингерит ?
Благодаря !
- промих охладителната система и смених антифриза - без резултат;
- смених термостата с 80 градусов

- виското е постоянно зацепено;
- промиване на радятора на климатика и двигателя - без резултат;
Ами това е, всичите тези действия не доведоха да осезаема промяна. Та след като на едно приятелче рендето не вървеше и се тормозеше заради запушено гърне си помослих дали и аз не съм с този проблем.

XJ-я - 2.1тд като цяло е предразположен към загряване, но досега не е имал тези проблеми, винаги е държал малко под 100 градуса. Аа и цялата изпускателна система преди 7-8 години е сменена с неръждавейка, но тръбата е с 3мм по-тясна от оригиналната, но не е имало проблеми.Въпросът ми е от къде е най-рационално да откача тръбите :
1. Аз мислех точно след трубината - дали няма да й навреди ?
2. Ако разкачам от там каква гарнитура да слагам - може ли да изрежа от клингерит ?
Благодаря !
Коментар