Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак проблем с хидравликата !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пак проблем с хидравликата !?

Така всичко е готово черока върви Смених пълен комплект на кормилната кутия лагери всичко 40лв някъде излезна с доставката, смених маркуча на високото налягане и ролката на помпата че беше спукана и пластмасова, това 90лв пак с доставката и пак маркови, за труд + части за помпата Иван ми взе 70лв.

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
      Така всичко е готово черока върви Смених пълен комплект на кормилната кутия лагери всичко 40лв някъде излезна с доставката, смених маркуча на високото налягане и ролката на помпата че беше спукана и пластмасова, това 90лв пак с доставката и пак маркови, за труд + части за помпата Иван ми взе 70лв.
      Здравей, благодаря много за инфото. Можеш ли да ми кажеш какво точно си поръчал и координати на този майстор (Иван) за да видим дали ще може да оправи моя проблем, че баща му направи яки мускули с покрай този проблем (той го кара джипа и вече иска да ми даде аз да карам да видя как е )?

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Ела да го чуем какво къде прави (свири)
        Здравей, благодаря за предложението трябва да видя кога ще мога да отскоча до Костинброд,а и ти кога ще имаш време да го погледнеш де...

Коментар

Малко развитие по темата... След консултация с Дядо Владо закарах джипа при Иван и би трябвало утре да си го взема готов. Като го взема ще пиша и за резултатите и съответно и за финансовото изражение на нещата...

Коментар

Такааа днес взех Джипа и засега още сме в тестов период. Първото ми впечатление което ме притеснява е че при 2-3000 оборота се чува здраво виене от време на време и най-вече ако в този момент се върти волана... Звука наподобява виене на лагер или ролка... Второто ми неприятно впечатление е че ако рязко се завие волана половин оборот в едната посока и после веднага в другата волана се вдървява за момент и после става отново лек... Ще изчакам ден-два да видим дали ще има разлика ако не пак при майстора за корекция... Ако може някой да пробва това с рязкото завиване и да сподели дали и при него се вдървява волана ще съм му МНОГО БЛАГОДАРЕН !

Коментар

Първоначално публикуван от PiMPi Преглед на мнение
              Такааа днес взех Джипа и засега още сме в тестов период. Първото ми впечатление което ме притеснява е че при 2-3000 оборота се чува здраво виене от време на време и най-вече ако в този момент се върти волана... Звука наподобява виене на лагер или ролка... Второто ми неприятно впечатление е че ако рязко се завие волана половин оборот в едната посока и после веднага в другата волана се вдървява за момент и после става отново лек... Ще изчакам ден-два да видим дали ще има разлика ако не пак при майстора за корекция... Ако може някой да пробва това с рязкото завиване и да сподели дали и при него се вдървява волана ще съм му МНОГО БЛАГОДАРЕН !
              Не претендирам да съм голям разбирач, ама виенето е от въздух в системата според мен. А относно рязкото въртене на волана, сигурен ли си че преди го е нямало това и че не усещаш работата на кормилния демпфер?
              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
              0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Аз също предполагам, че е от въздух виенето и предполагам с малко каране ще се оправи или поне се надявам. За рязкото въртене на волана понеже баща ми го кара предимно Джипа аз нямам спомен дали е било така пък и волана докато беше наред не съм правил такива нелогични маневри, а след като се развали беше невъзможно да завиеш така рязко в едната посока.

Коментар

Това с всървяването на волана е съвсем нормално, явно демпфера ти работи. Оправете шума. Колко пари излезе, че моята кутия е за правене също?
                  Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X