Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем със спирачки на ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем със спирачки на ZJ

Привет на всички, от известно време ми задържат колелата до степен подпалване. Смених спирачната помпа, маркучите и промих системата проблема продължава. след доста умуване вероятната причина се оказва разстегнати о-пристени в спирачния цилиндър. Въпроса ми е къде в БГ. има ремонтен комплект за спирачни цилиндри.
    ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

От: проблем със спирачки на ZJ

Привет,колега.Изкарайте буталцата от цилиндрите и почистете добре канала под пръстена.Може да има някакъв окис и др боклукове.После буталцата би трябвало да влизат с пръсти при отворен обезвъздушител(ако наистина не са се раздули пръстените).Успех!
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
      Привет,колега.Изкарайте буталцата от цилиндрите и почистете добре канала под пръстена.Може да има някакъв окис и др боклукове.После буталцата би трябвало да влизат с пръсти при отворен обезвъздушител(ако наистина не са се раздули пръстените).Успех!
      Пръстените винаги се сменят с нови!Повечето стари бутала също.Сега точно не ми се пише защо е така.Отворен спирачен апарат никога повече не може да работи със старите пръстени.Старите апарати се сменят с нови така се решава този проблем.

Коментар

Бутало комплект е 56лв във Вестауто,"водачи"-/така им казвам аз/ с маншончета си взех от балкан стар,не помня колко струваха,там ги имаше в наличност,на другите места с поръчка.То друго няма какво да се ремонтира по апарата.
        Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

И в Скорпионите има бутала и ремонтен комплект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X