Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Както карах и изгасна-3.1 Д 1999г. ПОМАГАИТЕ,МОЛЯ ВИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Както карах и изгасна-3.1 Д 1999г. ПОМАГАИТЕ,МОЛЯ ВИ

Купих си Гранд 3.1 италиянец.Вси4ко си му бе6е ОК.Кефех му се яко,не 4е върви много,ама си е тръпка.Зав4ера както си карах в града и изгасна.Постоянно му следя температурата и винаги е 90-100.Гледам му и налягането на маслото-добре си бе6е-на средата.Отворих капака и от динамото леко изпу6ва6е.Мисля 4е се е скапало???На таблото като дам контакт не ми свете6е подгряването на свещите а лампата за клю4а изгасва и после светва постоянно.Намерих отпред един изгорял предпазител и го смених.Клю4а изгасна и подгряването светна пак и след секунди си гасне.Олекна ми,но уви ПАК НЕ ПАЛИ.Свети ми CHECK GAGES.Помагайте братя.Кефи ме тая марка а то ко стана.ПОМОЩ!!!

Както карах и изгасна-3.1 Д 1999г. ПОМАГАИТЕ,МОЛЯ ВИ

Нов в клуба съм.Скоро си купих Гранд Чероки 3.1 Д 1999г.Повечко съм карач и не съм много в час така че извинете ме но ще питам.Изгасна както си карах а всичко си беше нормално.Сега на таблото при контакт гасне всичко само "CHECK GAGES" продължава да свети.Откачил съм динамото защото си мисля че запуши.Като пробвам да запаля само върти и неможе да запали.Чувам нещо като цъкане на реле около динамото или под него.Не съм сигурен точно от къде идва,може и откъм свещите да е.Не пали пущината а тъкмо му се кефех.Помагайте братя фенове на "индианеца".Какво да правя.Благодаря предварително.Виждам че има доста колеги за които няма тайни за джипките.
    Последно редактирано от handji; 25-07-07, 20:37.

Коментар

До: Както карах и изгасна-3.1 Д 1999г. ПОМАГАИТЕ,МОЛЯ ВИ

Аз толкова и разбирам, ама някаква отте4ка сте да е - несто по токовете е! дири свестен еладжия, 4е с тия майстори си е е.... майката!
      Ако е в бургас знам каде да те пратя.
      Последно редактирано от kinex; 25-07-07, 22:34. Причина: нецензурен израз

Коментар

Урааа,запали.Гадното е 4е ми е блокирало динамото и докато загася ремъка започна да пуши.Мани,мани.Лагерчето ли е или друго незнам.Дали ще могат да ми го направят някъде.А за втора употреба как стоят нещата.Някой може ли да ми каже.Дали ще стане друго.Това е DENSO.Дали има вероятност да е затегнала и някоя друга ролка.Напраооо......Ко да правиш-"големи деца,големи ядове".

Коментар

За да ти запуши ремъка,значи ти е затегнала ролката на остта на динамото,тя независима, и няма значение дали ти са затегнали лагерите,моята я сменях,към 220 лева май беше с чакане за доставка.Лагерите могт да се сменят,май към 30 лева бяха,проверявах навремето.Но не го мъчи да не се наложи да го пренавиваш,защото после ще къпуваш нов,а бяха доста скъпи.
          TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
          Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
          Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
          Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Благодаря че откликвате момчета.Стефчо,ролката наистина е блокирала.Опасявам се да не се е прецакало и самото динамо.Ти от Балканстар ли пазаруваш.Има ли другаде откаде да се купи такава ролка.

Коментар

Аз от Балкан стар,от другаде се въоръжи с търпение,1-2 месеца.Макар че е най добре да е от Балкан-стар София,регионалните им офиси май са пълен смях.
              TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
              Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
              Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
              Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

На влизане в Дупница от ляво има една морга,там има едно гранд чероки 3.1 тди на части.

Коментар

Vova,много ти благодаря.Май ще запраша за Дупница.Стига само да им е останало динамото.Иначе разходка,но пък знаеш ли на какво ще попаднеш

Коментар

Късно виждам темата, но скоро имах същия случай с пушещ алтернатор и бъзикащи се свещи. Причината обикновено е в автоматиката и релето за включване на свещите. Ако останат дълго включени след запалване консумацията им е толкова голяма, че алтернатора не издържа, особено след като се включат и други консуматори. Дано при теб е устискал, иначе става ... скъпо

Коментар

И аз късно я видях.Тук при нас разпродават едно на части,но чак в неделя след обяд мога да проверя.

Коментар

Vova,кажи къде е това Гранд Чероки в Дупница-на части, че нещо неможах да го намеря.Като влизаш от София първата автокъща или като влизаш от Самоков.Трябва ми динамо и дясно огледало.Някой незнае ли другаде къде да търся че новите са .....страшно.Благодаря предварително

Коментар

Къде е това реле за свещите,колеги?Смених един предпазител и сега като дам на контакт ми светва подгряването на свещите и си изгасва.Както си е нормално,но след като изгасне се чува някакво "цъкане" да го наречем,като от реле 1-2 минути и спира.Чува се откъм свещите мисля или под алтернатора.Немога да определя точно.Направих пиниза за грешки описан в руския сайт и ми даде грешка P 0622-нещо с бобината.

Коментар

Първоначално публикуван от handji Преглед на мнение
                            Vova,кажи къде е това Гранд Чероки в Дупница-на части, че нещо неможах да го намеря.Като влизаш от София първата автокъща или като влизаш от Самоков.Трябва ми динамо и дясно огледало.Някой незнае ли другаде къде да търся че новите са .....страшно.Благодаря предварително
                            0888236682 преди да отидеш питай по тел.
                            ------------------------------------
                            тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от handji Преглед на мнение
                              Къде е това реле за свещите,колеги?Смених един предпазител и сега като дам на контакт ми светва подгряването на свещите и си изгасва.Както си е нормално,но след като изгасне се чува някакво "цъкане" да го наречем,като от реле 1-2 минути и спира....
                              Ами то така трябва да си прави, когато работи нормално. Това цъкане всъщност означава, че релето е прекъснало подаването на напрежение към свещите. Аз винаги изчаквам да го чуя(или следя волтмера на таблото) и тогава паля.
                              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                              Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X