Здравейте.От почти година карам гранд чероки от 96г.2.5 дизел.До сега не съм имал проблеми/освен с липсващото карданче на климатика закупих си такова 2 употреба използвах го около месец и пластините се счупиха но това е друга тема/Та да си дойдем на думата.В петък вечрта при маневра за вкарване в на заден в двора на село при завъртане на десен на място/ в/у асвалт/ се чу пукот врътнах по инстинкт на ляво и пак пукот веднага загасисих мотора и слезнах за да видя какво става.Установих че болтовете на кормилната кутия са се скъсали./Няма да ви разказвам макво прежиях и иии как изкарах остатъците от болтовете в ушите на кутията/справих се.Но много съм любопитен да разбера каква е причината за да се получи това.Един приятел гледа болта и каза че са пренатегнати и може би за това са се скъсали аз не съм много съгласен ама знае ли човек??Ако някой има идея или се е сблъскал с нещо такова и има желание да го сподели нека пише може да си помогнем взаимно и да предотвратим подобни излишни главибилия
.

Коментар