Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ 3.1 td проблем с съединение(маркуч) на охлаждането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee WJ 3.1 td проблем с съединение(маркуч) на охлаждането

Здравейте. Моля за помощ и информация спешно. Не намерих такава тема. Става въпрос за водното съединение (можем да го наречем маркуч), който е между водната помпа и долната част на радиатора. Ако някой може да ми каже къде да го намеря спешно и/или от каква друга марка става или изобщо ако може да се замени с нещо друго, но сигурно. Спука се днес, легнах отдолу и го омотах с изолирбанд. Минах 140 км. и се прибрах до в къщи, но не мога по-вече да карам така естественно, а ми трябва джипката спешно. После позвъних тук там където аз знам, но нищо не намерих. Ако някой е имал подобен проблем моля да пише как го е решил. Благодаря на всички предварително!

От: Grand Cherokee WJ 3.1 td проблем с съединение(маркуч) на охлаждането

Колега, виж тук най напред.
    http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=1653
    Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Благодаря много колега, но темата за водните съединения е от 2008-а и магазина или поне телефоните дадени за него не са вече валидни. Благодаря много все пак за бързия отговор. Моля някой друг ако знае нещо - пишете !!!
      Засега нищо не намерих освен поръчка от Балканстар за след месец и по-вече. Така е и при Вест Ауто.

Коментар

Първоначално публикуван от pu6ek Преглед на мнение
        ... Засега нищо не намерих освен поръчка от Балканстар за след месец и по-вече. Така е и при Вест Ауто.
        Само някоя морга може да реши въпроса по-бързо.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X