През деня се вижда оранжева точка на предавката в на която е ... Вечер обаче само мога да гадая.. Дефект ли е или си е така фабрично и няма никаква светлинка под таблото на автомата?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подсветка.Недомислица или дефект?
Свий
X
-
От: Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подцветка.Недомислица или деф
Цялата конзола трябва да има някакво зелено осветление, поне така е при мен.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
От: Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подцветка.Недомислица или деф
Вероятно осветлението по табла, конзоли и пр. е намалено. При мен се усилва от една врътка на лостчето за фаровете.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Моята лампичка беше изгоряла. Маха се пластмасата , на 2 щипки е и се сменя крушката!Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15
тел. 0897818449
Коментар
-
Мерси колеги! Като се порових :
http://www.wjjeeps.com/console.htm
Тук е описано как се разглобява конзолата... Утре мисля да се заема с "ремонта" ...
Коментар
-
От: Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подсветка.Недомислица или деф
И при мен осветлението на ск. лост беше отказало още откакто го взех. Доколкото разбрах след дълго ровене из форуми и литература платката се води електролуминисцентна подсветка и е патент на крайслер някъде от около 70-те. Не се продава отделно. За цена като ново не ми се мисли, не съм питал за второупотребно....
По-добрия вариант е да са се разхлабили буксичките на платката към трансформаторчето. Нежно притискане би следвало да реши проблема, но нежно защото аз лично с клещите ги стиснах и ги счупих... и сега съм с шест малки зелени лампички последователно свързани....уж временно, но засега свети като коледна елха и може да остане за постоянно...Успех...WJ 99 4.7 V8
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар