Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подсветка.Недомислица или дефект?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подсветка.Недомислица или дефект?

През деня се вижда оранжева точка на предавката в на която е ... Вечер обаче само мога да гадая.. Дефект ли е или си е така фабрично и няма никаква светлинка под таблото на автомата?

От: Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подцветка.Недомислица или деф

Цялата конзола трябва да има някакво зелено осветление, поне така е при мен.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

От: Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подцветка.Недомислица или деф

Вероятно осветлението по табла, конзоли и пр. е намалено. При мен се усилва от една врътка на лостчето за фаровете.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Моята лампичка беше изгоряла. Маха се пластмасата , на 2 щипки е и се сменя крушката!
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Мерси колеги! Като се порових :
          http://www.wjjeeps.com/console.htm
          Тук е описано как се разглобява конзолата... Утре мисля да се заема с "ремонта" ...

Коментар

От: Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подсветка.Недомислица или деф

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-08-24 12.56.32.jpg
Прегледи:1
Размер:46.9 КБ
ID:5402647Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-08-24 12.56.24.jpg
Прегледи:1
Размер:61.0 КБ
ID:5402648
            При мен няма крушка има тази пластина и едно "реле" с което контактува .. Идеи?

Коментар

От: Grand WJ 4.7 Вечер не си виждам предавките.Липса на подсветка.Недомислица или деф

И при мен осветлението на ск. лост беше отказало още откакто го взех. Доколкото разбрах след дълго ровене из форуми и литература платката се води електролуминисцентна подсветка и е патент на крайслер някъде от около 70-те. Не се продава отделно. За цена като ново не ми се мисли, не съм питал за второупотребно....
              По-добрия вариант е да са се разхлабили буксичките на платката към трансформаторчето. Нежно притискане би следвало да реши проблема, но нежно защото аз лично с клещите ги стиснах и ги счупих... и сега съм с шест малки зелени лампички последователно свързани....уж временно, но засега свети като коледна елха и може да остане за постоянно...Успех...
              WJ 99 4.7 V8

Коментар

Проблема е решен с поставянето на диодна лента на мястото на тази пластина ... Стана супер!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X