Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гранд с проблем в радиото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• гранд с проблем в радиото

Здравейте,
    на кратко ... махнах акомулатора и като го закачих пак радиото светна с надпис code.
    ако някои има решение (без да ми казва да видя документите) да пише

jeep grand cheroke 3.1 td
    Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Quadra Drive
    JEEP: The dirtiest of the four-letter words

От: гранд с проблем в радиото

Колега провери на капака на бушоните дето са на таблото откъм пасажерската врата. При мен освен в книжката го има и там.

Коментар

Понякога кода го пише от долу на радиото.Ако и там го няма, в някой сервиз за аудио-техника и там ще ти го декодират.В Ямбол тази услуга я извършваха с/у 10лв/скоро не съм ходил/.Може и нацяло да ти изтрият кода и да нямаш повече проблеми, в някои случаи обаче не може.Успех
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Благодаря, за съветите.
        един маЙстор ми обеща да ме отърве от този проблем завинаги срещу 30лв.
        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Quadra Drive
        JEEP: The dirtiest of the four-letter words

Коментар

Информативно само, ако някой има подобен проблем - разкачате си радиото и отивате с него до БалканСтар и ви дават кода до 24 часа безплатно. Предполагам че и зависи и от радиото за колко време ще го направят, моето е Alpine. Ако не можете да го свалите сами, услугата в БС струва 43,20лв. Иначе може и при алармаджиите, ако някой го интересува за Вн мога да дам насоки.

Коментар

Моя ми го дадоха срещу 20-30лв за монтаж/демонтаж и 30мин точене на лигите по джипките в шоурума със сина
            LZ(единица) Лима Жоро Жоро
            2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Здравейте.На мой познат радиото му иска код.Намерил си е кода но не знае как да го набере.В кода има 0 и 9 а радиото му има бутони от 1 до 6.Благодаря предварително.
              Последно редактирано от bingobongo; 15-07-13, 20:28.
              0,1литра-demo/0.25литра-trial version/0.5литра-personal edition/0.7литра-professional edition/1.0литра-network edition/
              Оплачи се.[url]http://www.armenskipop.net/[/url]

Коментар

Друг вариант е, с данните за автомобила и касетофона, във форум(безплатно за неопределено време) или сайт (12$ и на момента) получавате своя код завинаги.
                Google казва всичко!

Коментар

Първоначално публикуван от bingobongo Преглед на мнение
                  Здравейте.На мой познат радиото му иска код.Намерил си е кода но не знае как да го набере.В кода има 0 и 9 а радиото му има бутони от 1 до 6.Благодаря предварително.
                  Щом има "0" значи това не е кода на радиото. Върху радиото може да намери надпис "DATE CODE 810" - но това не е кода на радиото
                  Volkswagen Touareg 7L 3.0 TDI V6 (224Hp)
                  O8867З7I78

Коментар

Изпрати ми снимка на стикера върху радиото и ще ти дам кода : edirangelov@abv.bg
                    Или последните 4 или 5 цифри на номера изписан с удебелен шрифт P/N123456...N2348 примерно
                    Еди Рангелов : 0885 088 444
                    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Здравейте.Вчера бях с него за риба и за радиото изобщо не се сетих да го питам,бързахме да си стигнем по раничко на местенцето под една сянка,но днес ще му звънна да го свали и да ми каже номера.А преди няколко дни го докара в моя гараж защото си отворил прозорците и повече не могъл да ги затвори,и не върви да го остави пред блока така отворен.Прегледахме бушони,бутончета и така докато стигнахме до кабелите от вратата към купето.Бяха вдървени с напукана изолация и само три кабела бяха прекъснали.Използвах от тези снадки и всичко си дойде на място.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:cat01.jpg
Прегледи:1
Размер:24.5 КБ
ID:5503072Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Размер:8.5 КБ
ID:5503073Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:9.9 КБ
ID:5503074

Благодаря.
                      0,1литра-demo/0.25литра-trial version/0.5литра-personal edition/0.7литра-professional edition/1.0литра-network edition/

Коментар

Здравейте.Проблема е решен.Кода е бил залепен на радиото.Благодаря на всички.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X