Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аксиален луфт на задната полуоска Cherokee 2.1 TD 91г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аксиален луфт на задната полуоска Cherokee 2.1 TD 91г.

Още една беля, днес докато майстори се опитваха да ми регулират ръчната за да мина преглед, се оказа че отзад в ляво накладките са доста износени. Подложиха няколко гайки на жилото за да се изравни натягането между лявото и дясното колело, но при проба на ръчната лявото жило се скъса. Поръчах нови накладки и си търся жило.
    А сега на въпроса, като свалиха задното ляво колело се оказа че има аксиален луфт на полуоската, демек цялия барабан се движи 2-3 см напред назад. Радиален луфт няма. От една страна се успокоих защото разбрах какво ми лопа от време на време, от друга се чудя какво е точно и колко ще ми струва. Моля за мнения...

От: Аксиален луфт на задната полуоска Cherokee 2.1 TD 91г.

Отиваш в някоя морга и си взимаш цял заден мост. Водиш човек с теб който разбира, може и сам, но с двама ще е по-сигурно. Проверявате за всички необходими неща по моста (саморегулиращи, накладки и тнт.) Още по-добре ако е и с LSD (рядкост). Това е най-ленсият и евтин варянт. Ско решиш да ремонтираш наличния, най-малкото не се знае какво е за подмяна, а и като мениш ще мениш с нови части, а те ще са в пъти повече от цял мост. А ходенето по мъките - безценнО !

Успех !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X