Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Централното заключване не работи.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Централното заключване не работи.

Здравейте! Имам следния проблем на Jeep Grand Cherokee ZJ:
    Централното заключване не работи нито от дистанционното, нито от ключалката на шофьорската врата.
    От бутона вътре в купето обаче си работи.
    Не знам от къде да започна търсенето на решение за този проблем, нямам и схема за бушоните и релетата.
    Някой ако има идея, моля да помага.
    Мерси!

От: Централното заключване не работи.

Виж някой бушон да не е дал фира.

Коментар

Днес проверих всички бушони, които са отдясно между вратата и таблото.
      Видях в руския сайт, че бушон 8 е за power lock, той обаче си е наред, а и като го махнах, единственото което стана е, че не работеше вече и заключването от купето /бутона, който е на шофьорската врата - lock/. Проверих и всички останали бушони /с изключение на релетата - те не знам как се гледат/, и си бяха наред. Явно няма да е оттам. Следващото което се сещам е да сменям онези релета, които са под жабката. Обаче за мен си остава загадка защо централното работи от бутона lock, а от ключалката на шофьорската врата и дистанционното не иска.

Коментар

Дистанционното работило ли е преди?

Коментар

Откакто аз я имам тази кола - не. Дистанционното как да е, с него проблемите може да са различни. Обаче там е работата, че не работи централното и от ключалката на шофьорската врата, а от бутона вътре работи. Странна история.

Коментар

Няма нищо странно така си е, не рови по релета и бушони. Или си оправи дистанционното или си купи аларма или само централно и си готов.

Коментар

Хаха, ама това май верно така си работи. Изобщо нямаше как да предположа, че се отваря само с дистанционното, а с ключа не отваря и другите врати.
              Сега слязох по тъмно, че ме гложди цял ден това централно, поръчках дистанционното и си отваря и затваря като стой та гледай
              Само трябва да се цели точно в ресийвъра, иначе не става. Явно диапазона е слабичък. Аз досега не го бях ръчкал много това дистанционно, защото си мислех, че нещо генерално не ми работи централното.
              Мерси много колега!

Коментар

Свиквай с американските приумици

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X