Здравейте,
Фен съм на друга марка и друг тип автомобили но понеже от скоро съм в България се убедих че тук не можеш да си караш каквато искаш кола а ти трябва някакъв грозен вседеход който и да се ремонтира лесно и марката да е позната от родните сервизи... понеже знам какво ще ми кажете, не искам да чувам за немски автомобили и особенно ОПЕЛ, Фолксваген и ФОРД.... та оглеждам се за Чероки 2,7 crd от 2004та.
Искам да попитам - какво трябва да гледам и да проверя дали е наред, кой може да помогне за оглед в София.
И един куп въпроси:
Какви са проблемите за модела?
Как се държи из нашите пътища, чупи ли се окачване и какво точно по него?
Колко е данъка?
Колко е гражданската?
Колко средно ви е излязла подръжката на такава машина за 5 години?
Благодаря предварително
Фен съм на друга марка и друг тип автомобили но понеже от скоро съм в България се убедих че тук не можеш да си караш каквато искаш кола а ти трябва някакъв грозен вседеход който и да се ремонтира лесно и марката да е позната от родните сервизи... понеже знам какво ще ми кажете, не искам да чувам за немски автомобили и особенно ОПЕЛ, Фолксваген и ФОРД.... та оглеждам се за Чероки 2,7 crd от 2004та.
Искам да попитам - какво трябва да гледам и да проверя дали е наред, кой може да помогне за оглед в София.
И един куп въпроси:
Какви са проблемите за модела?
Как се държи из нашите пътища, чупи ли се окачване и какво точно по него?
Колко е данъка?
Колко е гражданската?
Колко средно ви е излязла подръжката на такава машина за 5 години?
Благодаря предварително
Коментар