Здравейте, от няколко дни съм без сериозно 4x4 и ровейки в интернет попаднах на това:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...993&f1=details .
В нета изрових малко суха информация относно: двигател 4,2л. модел AMC 258 със 115к.с.
/от такъв голям обем.../карбураторен с "компютърно управление", вакуми и други дивотии, ск. кутия - автоматична 3 степенна, заден мост Дана 44/ доколкото разбирам без никаква блокировка - може и да греша/. Интересна машина, с добри и лоши страни разбира се. Хубавото и е, че е уникална машина, правеща впечатление, двигателя /според мненията в нета/ е с добър въртящ момент още в ниските обороти, махащи се врати, падащо челно стъкло - все глезотии специфични за модела. Идеята е да се реставрира до оригиналния си вид .......защото превръщането му в т.н. роккраулер изисква доста инвестиции. Имайки предвид компановката - 4,2; карбуратор; автоматична кутия - предполагам разхода няма да пада под 20/100, но за сметка на това лесно ще се газифицира с обикновена АГУ.
Ще съм благодарен на всеки изразил мнение свързано по някакъв начин с емблемата на 4x4 - SJ7.
В нета изрових малко суха информация относно: двигател 4,2л. модел AMC 258 със 115к.с.

Ще съм благодарен на всеки изразил мнение свързано по някакъв начин с емблемата на 4x4 - SJ7.
Коментар