От: Късмет ? Да не подценяваме сервизните бюлетини !
Ха стават ли тия 18ки на либито?
					Ха стават ли тия 18ки на либито?
 Гумите (продавачът каза, че са били заводските на Jeep KK) вместо 235/70/16 (сегашните ми) са 235/60/18 и диаметърът на колелата реално е увеличен само с 1,20 см.  Засега са набавени шенкел и долен носач от КК, както и такъв шенкел и долен носач от KJ - от морга, визуално съвпадат размерите и захватите, но трябва да се направи пробен монтаж, преди да се набутам с другите покупки + малък лифт.
 Гумите (продавачът каза, че са били заводските на Jeep KK) вместо 235/70/16 (сегашните ми) са 235/60/18 и диаметърът на колелата реално е увеличен само с 1,20 см.  Засега са набавени шенкел и долен носач от КК, както и такъв шенкел и долен носач от KJ - от морга, визуално съвпадат размерите и захватите, но трябва да се направи пробен монтаж, преди да се набутам с другите покупки + малък лифт.

Гумите (продавачът каза, че са били заводските на Jeep KK) вместо 235/70/16 (сегашните ми) са 235/60/18 и диаметърът на колелата реално е увеличен само с 1,20 см.
 Гумите (продавачът каза, че са били заводските на Jeep KK) вместо 235/70/16 (сегашните ми) са 235/60/18 и диаметърът на колелата реално е увеличен само с 1,20 см. (за съжаление си бях забравил телефона, а синът ми язди "Либито" и не мога да ги снимам) стоят доста добре и за наше учудване (вероятно заради по-ниския борд - с около 2 см. само) колата стана по-стабилна в завои. Тя, всъщност, разликата е незначителна:
 (за съжаление си бях забравил телефона, а синът ми язди "Либито" и не мога да ги снимам) стоят доста добре и за наше учудване (вероятно заради по-ниския борд - с около 2 см. само) колата стана по-стабилна в завои. Тя, всъщност, разликата е незначителна: 

(за съжаление си бях забравил телефона, а синът ми язди "Либито" и не мога да ги снимам) стоят доста добре и за наше учудване (вероятно заради по-ниския борд - с около 2 см. само) колата стана по-стабилна в завои. Тя, всъщност, разликата е незначителна:
 !!!
 !!!В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар