Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задните светлини на WJ-я...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задните светлини на WJ-я...

Тия дни, се занимавах със задния ляв стоп. Габаритите си работят добре, докато не натиснеш спирачка. Тогава всичко изгасва. И спирачката си работи добре ако не си на фарове. Оказа се, че това е доста често срещан проблем при модела, затова реших да пусна темичката. Бях се замислил вече да купувам цяло ново тяло, а се оказа че, се оправя за 1 минута. Ето решението http://www.jeepforum.com/forum/f310/...4/#post8662292
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
    0877стоидевет215–Радослав

От: Задните светлини на WJ-я...

Проверено , работи.. Браво на колегата за хубавата тема!

Коментар

Според мен е по-добре да се напрегнат /огънат/ контактните пластини на самата фасунга, които са предвидени да пружинират и чрез съответния натиск да контактуват с пластините в основата. Тези в леглото на основата са конструирани да са в една равна повърхност с пластмасата, за да може върху тях да се плъзгат контактните пластини на фасунгата при завъртане. Ако се огънат тези в леглото има опасност де се затрудни поставянето и завъртането на фасунгата с крушката, защото тя трябва да може да се върти плавно и контактните да се плъзгат по сравнително равна повърхност, като съвпаднат в крайното заключено положение.

Добре е също така да се почистят всички контактни пластини от евентуален окис върху тях.
      Понякога проблеми има и с контактните телчета на самата крушка. Окисляват се и се влошава контактуването им с пластините в леглото. Това най-често се случва с крушките на габаритните светлини - те светят най-дълго и се нагряват, а пластмасата около тях потъмнява. Затова обърнете внимание и на тези контактни телчета на крушките, както и на пластините във фасунгата, с които те контактуват.

Поздрави!
      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
      First impression is not always true. Get inspired.
      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...25#post1556325
        Ние не сме неутрални!

Коментар

От личен опит знам, че работи.......НО не по-вече от 20-30 дни.Прекъсвасе самата пластинка във фасунката.

Коментар

Имам същия проблем със светлините, темата е много полезна - днес ще се хвана га до оправя - при мен е десния :-)
            Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 2002'
            Jeep Wrangler 2.5i 1996'

Коментар

Много полезно инфо, благодаря! Днес оправих десния габарит на моя WJ по описания начин. Не беше потънала самата стойка (фасунга), само леко надигнах контактните пластинки.
              Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
              Toyota RAV4 XA10 3S-FE
              Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X