Обява

Свий
Няма добавени обяви.

препрограмиране на авто радио

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • препрограмиране на авто радио

    Здравейте колеги, има ли начин за препрограмиране на радио тунера на бензиново гранд чероки zj и за "четните" радио честоти. До колкото знам фабричната настройка е по американски стандарт,т.е. включва само нечетни радио станции.Предварително благодаря за споделените мнения.Поздрави!
    Последно редактирано от стенли; 06-07-12, 21:04.

  • #2
    От: препрограмиране на авто радио

    Няма начин софтуерно ,както предполагам е питането Ви за извършване на пренастройка на входящото стъпало на тунера.Конструктивно навярно това е възможно, но едва ли си заслужава да правите промяната.Не че няма ме добри специалисти за това, но не си заслужава да рискувате.Всички радиоприемници произведени за щатите са така настроени .Доколкото си спомням същият въпрос бе зададен на американските технически специалисти още при стъпването на Крайслер в България през далечната 1994година при обучаването на кадри за ф-ма Американ Крайслер Карс.Отговорът им беше ,че без конструктивни промени това не е възможно и не е желателно.Не съм много сигурен ,но ми се струва , че четните диапазони са запазени за полицията и военните .
    Моят съвет е не го правете!Ще си развалите качественият приемник.

    Коментар


    • #3
      От: препрограмиране на авто радио

      При BMW X5 Е53 до 2005 г. радио модула позволява такива регионални настройки през сервизно меню до което се стига с натискането на набор от бутони на радиото или дисплея на навигацията (ако има такава). След тази година сервизното меню е достъпно само през диагностичните програми на BMW, но не всички радио модули мат в менюто опция за регионални настройки - политика на фирмата.
      Предполагам и при Черокито ще е така поне до определена година. Потърсете в нета или сервизната информация дали няма да се намери нещо за регионалните настройки. Дръгия вариант е да се смени цялото радио (или радио модула ако е отделен) с такъв за Европа.
      Не знам само дали са кодирани за конкретен автомобил ???

      Коментар


      • #4
        От: препрограмиране на авто радио

        Благодаря за отговорите колеги.Поздрави!

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X