Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за да разбера каква е тази част и номер за поръчка ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за да разбера каква е тази част и номер за поръчка ???

Според майстора това е " десен накрайник на горната щанга от секторната кутия"
    та имам луфт на този накрайник и искам да го сменя.
    Според майстора това се ремонтирало, но аз искам да разбера първо колко е като ново,
    после ще преценя какво да правя. Поствам линк със снимка става въпрост за горната щанга с маншона https://www.dropbox.com/s/6lw11a7ope...2019.09.59.jpg
    Помагайте колеги!
    Мерси!

От: Помощ за да разбера каква е тази част и номер за поръчка ???

Виж в Rockauto :
    1998 JEEP GRAND CHEROKEE 5.9L V8 : Steering : Tie Rod End

Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Рециклиръл съм подобна чудесия на цена от 15лв преди време.Човека се намира в двора,на бившия ДАП(в момента там е ДАИ) в Комлука.

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
        Виж в Rockauto :
        1998 JEEP GRAND CHEROKEE 5.9L V8 : Steering : Tie Rod End

Мерси колега, мисля че е това... Иначе съм с 4.7 WJ Limited 1999

Коментар

Аз като купих джипа сменях точно този накрайник. Купих от Рок Ауто...мисля че беше Moog. Е изкара три години. Преди две седмици ходих на преглед, и се оказа че, точно той си е тръгнал пак. Сега купих от Германия...не помня каква марка беше. Сменя се лесно и не изисква кой знае какви умения. Успех.
          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
          0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
            Аз като купих джипа сменях точно този накрайник. Купих от Рок Ауто...мисля че беше Moog. Е изкара три години. Преди две седмици ходих на преглед, и се оказа че, точно той си е тръгнал пак. Сега купих от Германия...не помня каква марка беше. Сменя се лесно и не изисква кой знае какви умения. Успех.
            И аз съм същия накрайник,купих го за 90лв.Да,не се сменя трудно,по-трудното е да направиш точната регулировка.Както и да го измерваш разстоянието,винаги има разлика с новия накрайник.Дори и малко да ти е избягал волана,поне три оборота на накрайника трябва да направиш за да дойде в средата волана.Доста по-различно идва регулировката от колкото при смяна накрайник на кола.

Пп Има си гресьорка колега,явно не си го гресирал за да ти изкара саамо 3-години.Дори и като нов преди монтажа не е лошо да го гресираш, въпреки ,че си има грес в него.
            Последно редактирано от Калин; 08-07-12, 13:30.
            JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
              И аз съм същия накрайник,купих го за 90лв.Да,не се сменя трудно,по-трудното е да направиш точната регулировка.Както и да го измерваш разстоянието,винаги има разлика с новия накрайник.Дори и малко да ти е избягал волана,поне три оборота на накрайника трябва да направиш за да дойде в средата волана.Доста по-различно идва регулировката от колкото при смяна накрайник на кола.

Пп Има си гресьорка колега,явно не си го гресирал за да ти изкара саамо 3-години.Дори и като нов преди монтажа не е лошо да го гресираш, въпреки ,че си има грес в него.
              Е гресирал съм го...със специална Мопарска грес. Сега новия дето го купих няма гресьорка...ще видим колко ще изкара.
              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
              0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Здравей, колега това според мен е Tie Rod End (to right Knuckle), с PN 52088461, за LHD (ляв волан) или PN 52088512 за RHD. Тази част е за WJ от 99/04 и е за всички двигатели. Може да се намери сравнително лесно, но с доставка около седмица. Ако имаш нужда от повече информация пиши ми на лични.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X