Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Компютър за двигател на Cherokee Limited 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Компютър за двигател на Cherokee Limited 4.0

Здравейте! Поздрави за добрия форум!

Cherokee Limited 4.0, 6 цилиндров редови, бензин от 96 г.
    Изгоря му компа на двигателя /ECC,ECM/, фабричния му N e: 56027892, проблема е, че поне до сега никъде не мога да го намеря.
    Тук: http://www.ebay.com/, намирам някакви, но не са със същия N. До колкото разбирам продавачите пишат, че могат да ги програмират за всеки модел, но не съм много сигурен.
    Ще ви бъда благодарен, ако ме насочите къде може да се намери такава част.

Предварително благодаря на отзовалите се!

До: Компютър за двигател на Cherokee Limited 4.0

как тазбра, че е изгорял....
    отвори ли го от вътре да погледнеш частите... всичко ли е стопено, да не би само някой кондензатор да е пукнал и за това да не ти работи.
    Ако изкаш да те свържа с един мой приятел, който се е специализирал в ремонт на компютри за двиг.
    LZ1RED

Коментар

Направо ме свързвай, че наистина не го е гледал човек, който разбира.

Благодаря ти!

Коментар

Само не знам като го отворите какво ще видите от пръв поглед, там всичко е залято с херметик. Но наистина обикновено изтичат 3 кондензатора и спира да пали. Другото което е вярно е че наистина повечето компютри са взаимозаменяеми от 4.0 моделите, включително и Вранглер и Чероки.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
          Само не знам като го отворите какво ще видите от пръв поглед, там всичко е залято с херметик. Но наистина обикновено изтичат 3 кондензатора и спира да пали. Другото което е вярно е че наистина повечето компютри са взаимозаменяеми от 4.0 моделите, включително и Вранглер и Чероки.
          има си технология за махане на смолата и оголване на частите...

Човека се казва Асен 0889211667
          обади му се и се разбери с него, кога и как да му занесеш компа...
          LZ1RED

Коментар

Абе то ясно че има технология, въпроса беше за виждането от пръв поглед.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Абе то ясно че има технология, въпроса беше за виждането от пръв поглед.
              абе аз съм виждал на едно ауди, ако му махнахме капака вътре си беше без заливка....
              LZ1RED

Коментар

Този е със заливка повярвай, даже Севдо знае как да я изчовърка, можеш да го питаш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X