Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с паленето Гранд Черки 5,2 V8

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с паленето Гранд Черки 5,2 V8

Здравейте колеги, от скоро съм собственик на въпросната машина сега ми изникна един проблем с който немога да се справя и се надявам вие да ми помогнете. Ако изключим прекъсването и падането на оборотите което май е под влиянието на лошите кабели и свещи и някои вакуми всичко друго беше горе долу нормално. Проблемат възникна след като го угасих установих че не е добре паркиран качих се дадох на контакт и нищо . Светна само че не съм си ложил колата никакви други лампи!!! Завъртях като предположих, че може да са изгорели но не никакви признаци на живот. Всичко в купето си работи осветление, стъкла музика, но не пали. Дядо Владо ми каза че се съмнява да не е някакъв имобилайзер но незнам каде да го търся и как да го изолирам или да го рестартирам. Многократно свалях акумулатора и оставях ключа в различни положения но пак нищо. Ще се радвам ако ми дадете съвет как да реша този проблем.

Поздрави В.Василев.
    Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

От: Проблем с паленето Гранд Черки 5,2 V8

Клемореда на контактния ключ?

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
      Клемореда на контактния ключ?
      Незнам какво значи точно клемореда но разглобих корите около волана и там на патрона имаше вертикално една малка букса а под него една голяма извадих ги и двете след оглед на състоянието им пак ги сложих промяна нямаше .
      Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

С ключа въртиш патрона , той завърта /клемореда/ една джаджа в която има много пластинки и пружинки които дават контактите и след това е буксата.Като даваш към стартер ключа връща ли се сам ?

Коментар

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
          С ключа въртиш патрона , той завърта /клемореда/ една джаджа в която има много пластинки и пружинки които дават контактите и след това е буксата.Като даваш към стартер ключа връща ли се сам ?
          Да връща се сам, а клемореда се сетих кое е но него не ъм го отварял защото незнам какво да го правя

Коментар

Сега пък паленето ехе този черок ще ти вземе душата дай да го насечеме
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
              Сега пък паленето ехе този черок ще ти вземе душата дай да го насечеме
              Радвай се че не е готов още защото ако беше витарата поема еднопосочен път към казичане

Коментар

Може ли поне някои да ми даде схема кои бушон (предпазител) за какво е и евентуално колко А трябва да бъде, че имам съмнение за 26 27 28 някакви странни ми се видяха... А и ако може релетата какви трябва да са или евентуално как се проверяват...

Поздрави В.Василев.

Коментар

Колеги проблема е решен окоза се бушон от тези големите отпред при двигателя 5-тия от двигателя към калника 40А незнам за какво служи с просто око беше здрав но с подходящия уред се установи друго. Ако някой все пак пусне обяснение на бушоните ще бъде доста добре

Поздрави В.Василев

Коментар

Е добре си се разминал само с 1 бушонче, но според мен или сега или вечно твое
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                      Е добре си се разминал само с 1 бушонче, но според мен или сега или вечно твое
                      Е при вас също си е вечно ваше пък какво му е ... има все пак какво да се желае.

П.С. Ако може някой да заключи темата вече е ненужна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X