Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Айдее и аз в клуб Гранд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Айдее и аз в клуб Гранд.

1993; 4.0L;AW4;249J; ZJ.

Предложете добър газаджия, че нещо не ми харесва разхода на извънградско. Изпарителя е голям - правилният за този двигател!

До: Айдее и аз в клуб Гранд.

Айде официално от мен честито! Със здраве да си го караш! За газовата като се видим ще погледнем няколко нещица.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Адаш остава да кажеш че е черно и сме абсолютно еднакви.
      Аз на моето му направих няколко леки интервенции и в момента харчи 10 извънградско (120 с клима) и върви яко. В градът 20.

Коментар

Благодаря!
        Черно е. Има страшна тяга.
        Смених му страшно разбити шарнири,разбито предно дясно съчмено-каре, биалетките..накладки...остава задния мост да оправям - Заварени са му пробките и само дупката с гуменото капаче е останала за наливане на масло :-(
        Днес проверих през същата дупка маслото в задния дифф - ужассс - черна боза. И единият семеринг тече на задния мост и е осрал барабана и накладките....имам и изпилен ABS датчик пак там - счупила му се е стойчицата...:-( и карето до задния дифф е дало фира.....
        Утре ще го водя някъде да му реша проблема...при Влади евентуално.
        Масло и добавка за LSD.
        После ме чака инспекция на автомата и евентуално нов филтър + маслото......колко струва филтър за автомата AW4 ?

Коментар

ай честит да ти е и от мен. той същия кат моя, м
          само това AW4 к'во беше? японската скоростна кутия ли?

масло може да си вземеш от Фулдата по 7.70/л. става и за LSD, ако искаш оригинално от Балканстар, мисля че мога да ти намеря на по-ниска цена такова....

откъде го взе? като те слушам и той е бил "поуморен" като моя

Пламене, какви са тези корекции че да стане разхода 10 това бензин ли?

Коментар

Честито и от мен ! Много безаварийни километри .
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Адаш остава да кажеш че е черно и сме абсолютно еднакви.
              Аз на моето му направих няколко леки интервенции и в момента харчи 10 извънградско (120 с клима) и върви яко. В градът 20.
              Адаш какво си му направил бе, да не си му сложил двигател от косачка?
              Жалко че си далече.....
              Днес покарах дизеловото Чероки и ми се стори като перце леко....още не съм го продал, а е сервизирано в перфектно състояние - жена ми пък не го ще - иска малка колица....ти поне нямаш тоя проблем :-)

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                ай честит да ти е и от мен. той същия кат моя, м
                само това AW4 к'во беше? японската скоростна кутия ли?

масло може да си вземеш от Фулдата по 7.70/л. става и за LSD, ако искаш оригинално от Балканстар, мисля че мога да ти намеря на по-ниска цена такова....

откъде го взе? като те слушам и той е бил "поуморен" като моя
                Абе не е много "поуморен" просто не всички са като мен и Адаша да не могат да спят, ако нещо не им е технически изрядно по колата или квото и да било.......

Коментар

За автоматика не им позволяваи да ти слагат Dextron. Нищо че дори на щеката пише че може.
                  Скоростите работят очевадно по добре с Mopar ATF+4(7176)
                  Лошото е че незнам начин как да го сменя цялото. В Джемини също. На другото 4.7i успяха на това 4.0i не стана.Само 4л смениха. Сега на 10 000км точа картера и наливам ново за да се смени по добре защото преди това беше с Декстрон3.
                  Сега ме подсети да погледна дали и аз не съм с AW4

Коментар

Блазя ви, че сте в Софията.......
                    Бе няма ли да идвате на плаж, та да погледнете и мойто?

Коментар

Първоначално публикуван от Leam Преглед на мнение
                      1993; 4.0L;AW4;249J; ZJ.

Предложете добър газаджия, че нещо не ми харесва разхода на извънградско. Изпарителя е голям - правилният за този двигател!
                      Честито и от мен
                      за газ, до 2 - 3 дни ще напиша подробности относно един газов инжекцион, който ще монтирам на моя гранд
                      LZ1RED

Коментар

Честито и от мен,с пожелания по лесно отстраняване на дразнещите неудачи.И естественно приятни разходки с новата машина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X