здравейте колеги.от 7-месеца карам гранд чероки 2.5-96г.като го купих предишния собственик ми каза че климатроника не работи защото няма фреон.до сега не съм имал никакви проблеми с машинката.ето че ми стана топло и реших да си заредя климатроника но за мое най-голямо съжаление установихме че липсва карданчето задвижващо компресора.проверих в няколко морги в пловдив но не открих.та молбата ми е ако някои има излишно такова или знае от къде мога да си закупя да пише.ще съм много благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за карданчето задвижващо компресора на климатроника
Свий
X
-
От: въпрос за карданчето задвижващо компресора на климатроника
Предполагам че е нещо такова.Не знам със сигурност това ли е- моето просто го нямаше.Ако това е карданчето което задвижва компресора значи ДА.Ако е това продава ли се и каква му е цената ?
Коментар
-
От: Въпрос за карданчето задвижващо компресора на климатроника
Петре,да не е изпуснал от копресора и този да "ти е спестил"карданчето.Но щом ти е топло-ще ти трябва.Успех
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
здравей'жеко47.В момента системата е напълнена с азот и след 2-3 дни ще разберем изпуснала ли е или не.Даже и да е изпуснал компресора ще го сменим но за целта пак трябва да има карданче.
Коментар
-
здравей bojitch.Адреса на който може да изпратиш карданчето е -ПЛОВДИВ 4000.ул.''МЛАДОСТ'' N''29 офис ПЛОВДИВ ТЕПЕТО.на името на Петър Иванов Таушанов.Телефона ми е 0899775456.БЛАГОДАРЯ ТИ.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар