Обява

Свий
Няма добавени обяви.

grand cherokee 4,7 на контакт ми титка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• grand cherokee 4,7 на контакт ми титка

я да питам ако знае някой на прима виста, като дам ключа на контакт и изтитква 5 -6 пъти
    след това като запаля още веднъж
    да търся ли къде да ходя да му четат грешките или да се правя, че не го чувам?

От: grand cherokee 4,7 на контакт ми титка

Горе на инф. дисплей какво пише?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

така и не ми стигна акъл да погледна дали пише нещо...
      но когато титка така на ниско ниво за течност в чистачките или отворена врата надписа си остава и след като запаля.
      ще погледна и ако пише нещо ще кажа

Коментар

Може да е за обслужване, за забравен пътепоказател, малко гориво, ...
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

не човек, не е това
          на дисплея горе пише близо 2к мили до сервиз.
          не забравям мигача всеки път, бензина също е поне на червърт, за колан прититква, но след като запали...

някой да казва къде да го карам за четене/чистене на грешки в софия и така

Коментар

При мен пиука ако не съм изключил имобилайзера, но щом палиш....

Коментар

....... и накрая пак до Дядо Владо ще докарате.......
              "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
              Mark Twain
              СтоЕнчA

Коментар

А затваряш ли шофьорската врата?
                Моя пищи ако вкарам ключа и дам контакт преди да затворя шофьорската врата.
                “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                Walter Rohrl
                GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

ами отварям с алармата, предполагам така се гаси и имобилайзера.
                  затварям и вратата, фаровете обикновено съм изгасил от предния път
                  на таблото нищо не изписва, освен инстант разхода както си стои обикновено
                  след като запали титка няколко пъти ако не съм сложил колан и веднъж ако съм се закопчал
                  ии толкова никакви звуци или бележки по дисплея.

щайга, дядо владо изглежда е добър човек, не върви с него да ме плашиш

Коментар

Ако палиш преди да си закопчал колана - от това е. Стандартната аларма "5 камбанки", повтарящи се през десетина секунди, за да ти напомнят да се закопчаеш. Първата му работа щом запали е да писне за колана. Въпрос на настройка - много потребители махат тази дразнеща настройка (има чалъм - даваш на контакт, без да въртиш и четири пъти поставяш и махаш колана).
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                      Ако палиш преди да си закопчал колана - от това е. ...
                      Мамцумудапоеб** друже Боголюбе, тако ие сега влезнаХ в малкия "Гранд" ( 4.7 WJ ) закопчах колана....стартер...не мъцна После го пробваХ и со големиьо( 5.9 ZJ )....и при него е тако...аз си мислех че "титка" селф теста преди старта ама явно не съм чел инструкциите до край Яла да се напием со кофе ( т.е да си клюкаме и да лочим кафе)
                      П.П. Иначе пусналият темата и той може да звънка и идва с въпроси, за каляне или просто за по на кафе
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

ако запаля преди колана титка да и спира,
                        но моето титкане е веднага като дам контакт, при колана е след като съм запалил.

е само това не се бях сетил - да се вържа с колана преди да дам контакт

благодаря и на двамата.

ти, дядо владо да не мислиш, че не те имам предвид
                        излезе ли нещо по-сериозно ще се чуем...преди да дойда с гроздовата

Коментар

Първоначално публикуван от Ratten Преглед на мнение
                          .

щайга, дядо владо изглежда е добър човек, не върви с него да ме плашиш
                          ...мИслете си ,че не е страшен.Мислете си...
                          "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                          Mark Twain
                          СтоЕнчA

Коментар

качих се, вър3ах се яко с колана и чак тогава дадох контакт
                            никога не бих се сетил първо да се вържа с колана и тогава да паля
                            Само така не титка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X