Извинявам се ако е писано по въпроса,
Искам да ви попитам как се сменя семеринга на диференциала и по точно как се сваля кардана и след това карето дето влиза в диференциала,че тече масло за стах от там....
Вчера залягах отдолу и гледам има едни скобички дето държат две от крачетата на кръстачката на карето....те ли се свалят....
И под кръстачката има една гайка ...до нея ли трябва да стигна ?
Това на Jeep Grand Cherokee 2002 8 цилиндара,не знам повече...на тъста колата ...да му помогна малко че съм му задължен 

Искам да ви попитам как се сменя семеринга на диференциала и по точно как се сваля кардана и след това карето дето влиза в диференциала,че тече масло за стах от там....
Вчера залягах отдолу и гледам има едни скобички дето държат две от крачетата на кръстачката на карето....те ли се свалят....
И под кръстачката има една гайка ...до нея ли трябва да стигна ?
Това на Jeep Grand Cherokee 2002 8 цилиндара,не знам повече...на тъста колата ...да му помогна малко че съм му задължен

......
...... и се отвиват само с такъв ключ, огледай ги преди да започнеш.....
и се отвиват само с такъв ключ, огледай ги преди да започнеш..... 

,и пак няма да го направят като хората...напатил съм се достатъчно...
,и пак няма да го направят като хората...напатил съм се достатъчно...

....и след това набих новия...затегнах гайката до същото положение,нямах нова....имах динамометричен ключ ама не го гледах колко затяга...и без това не знаех колко трябва да е точно ....после кардана обратно, скобичките и готово   ....засега гледам е добре
....и след това набих новия...затегнах гайката до същото положение,нямах нова....имах динамометричен ключ ама не го гледах колко затяга...и без това не знаех колко трябва да е точно ....после кардана обратно, скобичките и готово   ....засега гледам е добре ....и не тече масло...ще видим до кога....
....и не тече масло...ще видим до кога....

!
!

Коментар