Здравейте,някой има ли опит с подмяната на надписите на предния капак и задната врата JEEP,двата броя 4x4 на задните калници и двата надписа на вратите CHEROKEE,интересуваме как се подменят и най-важното от къде се купуват.Моите са поолющени и ми се иска да ги сменя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фабричните надписи/лепенки по JEEP
Свий
X
-
От: Фабричните надписи/лепенки по JEEP
Ако са релефни надписите значи са платмасови и са залепени с двойнолепяща се лепенка. Така е фабрично.
Ето как лесно , бързо и безпроблемно се свалят:
Инструкции за премахване:
Взимаш по здрав конец и режеш като с трион (като на снимката).
Остатъците от лепенката по боята се махат като ги намажеш хубаво с бензин, изчакаш няколко минути да се накиснат и после с парцалче или някаква пластмасова шпакличка падат лесно.Последно редактирано от verter; 03-04-12, 12:55.Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
0888/00-55-37
-
Има едни маркери с боя,взех си сив металик(от Кауфланд) ,естествено не стана незабележимо,но със сигурност трябва да се загледаш за да забележиш.Вече 5-6 автомивки и цяла зима не е мръднал надписа.
П.С Между другото олющването беше на 99% същотои си мислех че съм само аз !
Коментар
-
В английския ибей са от 5 до 10 лири релефните надписи:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk....c0.m270.l1313
Коментар
-
При мен, надписът на задната врата беше с отчупено J.
По тази причина, се възползвах от подаръка на Сашо Пунчев (самостоятелни букви за изписване на логото JEEP) и сега вече изглежда така:
Страничните надписи Cherokee при мен са метални пластини.
Дясната се държи без проблем. Лявата беше леко разлепена при покупката на джийп-а. След няколко зими, доста се отлепи и за да не я откраднат или да я загубя, я доотлепих и сека стои в един шкаф у дома, като чака удобна възможност - да бъде залепена с нещо на мястото си.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от verter Преглед на мнениеА откъде мога да се сдобия със стикери на офроуд форума?
откога искам....Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15
Коментар
-
Единствения приемлив вариант за мен са оригиналните. Само че, за WJ–я са много скъпи. От тия за по 5-10 долара имам няколко вече, и не стават...или поне на мен не ми харесва. Те са твърди, пластмасови и не прилепват добре. И мойте са така олющени и много ме дразнят така и даже, миналата година, пробвах със бронзов спрей. Преди него грунд за пластмаса и след него лак. С облепването се измъчих ама ги направих. За една зима обаче опада. Иначе ефекта беше много добър. Станаха с огледален блясък, като оригиналните. Тия китайските, пластмасовите ги подарявам, ако ги иска някой. Ще ги наснимам някой ден. Юли или Август ще си идвам до България и мога да ги донеса.
Първоначално публикуван от Bokich Преглед на мнениеИма едни маркери с боя,взех си сив металик(от Кауфланд) ,естествено не стана незабележимо,но със сигурност трябва да се загледаш за да забележиш.Вече 5-6 автомивки и цяла зима не е мръднал надписа.
П.С Между другото олющването беше на 99% същотои си мислех че съм само аз !
Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
0877стоидевет215–Радослав
Коментар
-
Първоначално публикуван от verter Преглед на мнениеА откъде мога да се сдобия със стикери на офроуд форума?
откога искам....
Поръчки за Календар за 2012 г. със снимките от Форума. И на други неща...proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнениеЕдинствения приемлив вариант за мен са оригиналните. Само че, за WJ–я са много скъпи. От тия за по 5-10 долара имам няколко вече, и не стават...или поне на мен не ми харесва. Те са твърди, пластмасови и не прилепват добре. И мойте са така олющени и много ме дразнят така и даже, миналата година, пробвах със бронзов спрей. Преди него грунд за пластмаса и след него лак. С облепването се измъчих ама ги направих. За една зима обаче опада. Иначе ефекта беше много добър. Станаха с огледален блясък, като оригиналните. Тия китайските, пластмасовите ги подарявам, ако ги иска някой. Ще ги наснимам някой ден. Юли или Август ще си идвам до България и мога да ги донеса.
Кажи ако може нещо повече за тоя маркер.
Коментар
-
Re: Фабричните надписи/лепенки по JEEP
Скоро си свалях от гранда и са метални, според мен са доста здрави, по-добре търсете такива. Аз пък търся V8емблемката, че я нямаше да я мeтна на врангела.
Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
http://www.facebook.com/JeepBG
LZ1GGC
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар