Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фабричните надписи/лепенки по JEEP

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фабричните надписи/лепенки по JEEP

Здравейте,някой има ли опит с подмяната на надписите на предния капак и задната врата JEEP,двата броя 4x4 на задните калници и двата надписа на вратите CHEROKEE,интересуваме как се подменят и най-важното от къде се купуват.Моите са поолющени и ми се иска да ги сменя.

От: Фабричните надписи/лепенки по JEEP

Ако са релефни надписите значи са платмасови и са залепени с двойнолепяща се лепенка. Така е фабрично.

Ето как лесно , бързо и безпроблемно се свалят:

Инструкции за премахване:

Взимаш по здрав конец и режеш като с трион (като на снимката).
    Остатъците от лепенката по боята се махат като ги намажеш хубаво с бензин, изчакаш няколко минути да се накиснат и после с парцалче или някаква пластмасова шпакличка падат лесно.
    Последно редактирано от verter; 03-04-12, 12:55.
    Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
    0888/00-55-37

Коментар

това са моите - Liberty 2002
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120403_135226.jpg
Прегледи:1
Размер:67.6 КБ
ID:5362014 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120403_135239.jpg
Размер:47.2 КБ
ID:5362015 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20120403_135247.jpg
Размер:43.6 КБ
ID:5362016

по принцип е бил гаражен,предполагам,че вина имат автомивките за това състояние.

Коментар

На нашите 2 черокита са същите.Проблема явно е масов.Търсил съм по Горубляне, но нямаше.Интересно къде ги има и да не са ментета.

Коментар

Варианта за истински емблеми / изключвайки официалният представител/ е автоморга. а залепването им отново става много лесно с тага наречената ''лого лепенка'' ако има интерес мога да обясня за нея .

Коментар

Има едни маркери с боя,взех си сив металик(от Кауфланд ) ,естествено не стана незабележимо,но със сигурност трябва да се загледаш за да забележиш.Вече 5-6 автомивки и цяла зима не е мръднал надписа.

П.С Между другото олющването беше на 99% същото и си мислех че съм само аз !

Коментар

Ами една масова поръчка от щатите?
              Като ги гледам и аз бих се включил, ще ми стоят добре на дъртото чероки
              0888/00-55-37

Коментар

В английския ибей са от 5 до 10 лири релефните надписи:
                http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nk....c0.m270.l1313

Коментар

При мен, надписът на задната врата беше с отчупено J.

По тази причина, се възползвах от подаръка на Сашо Пунчев (самостоятелни букви за изписване на логото JEEP) и сега вече изглежда така:

Страничните надписи Cherokee при мен са метални пластини.

Дясната се държи без проблем. Лявата беше леко разлепена при покупката на джийп-а. След няколко зими, доста се отлепи и за да не я откраднат или да я загубя, я доотлепих и сека стои в един шкаф у дома, като чака удобна възможност - да бъде залепена с нещо на мястото си.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

А откъде мога да се сдобия със стикери на офроуд форума?
                    откога искам....
                    0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                      откога искам....
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...E8%EA%E5%F0%E8
                      Jeep cherokee XJ 4L,6.5 inch long arm lift,33/12.5/15

Коментар

Единствения приемлив вариант за мен са оригиналните. Само че, за WJ–я са много скъпи. От тия за по 5-10 долара имам няколко вече, и не стават...или поне на мен не ми харесва. Те са твърди, пластмасови и не прилепват добре. И мойте са така олющени и много ме дразнят така и даже, миналата година, пробвах със бронзов спрей. Преди него грунд за пластмаса и след него лак. С облепването се измъчих ама ги направих. За една зима обаче опада. Иначе ефекта беше много добър. Станаха с огледален блясък, като оригиналните. Тия китайските, пластмасовите ги подарявам, ако ги иска някой. Ще ги наснимам някой ден. Юли или Август ще си идвам до България и мога да ги донеса.

Първоначално публикуван от Bokich Преглед на мнение
                        Има едни маркери с боя,взех си сив металик(от Кауфланд ) ,естествено не стана незабележимо,но със сигурност трябва да се загледаш за да забележиш.Вече 5-6 автомивки и цяла зима не е мръднал надписа.

П.С Между другото олющването беше на 99% същото и си мислех че съм само аз !
                        Кажи ако може нещо повече за тоя маркер.
                        Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                        0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                          откога искам....
                          Официални форумни артикули:
                          Поръчки за Календар за 2012 г. със снимките от Форума. И на други неща...
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Radosl81 Преглед на мнение
                            Единствения приемлив вариант за мен са оригиналните. Само че, за WJ–я са много скъпи. От тия за по 5-10 долара имам няколко вече, и не стават...или поне на мен не ми харесва. Те са твърди, пластмасови и не прилепват добре. И мойте са така олющени и много ме дразнят така и даже, миналата година, пробвах със бронзов спрей. Преди него грунд за пластмаса и след него лак. С облепването се измъчих ама ги направих. За една зима обаче опада. Иначе ефекта беше много добър. Станаха с огледален блясък, като оригиналните. Тия китайските, пластмасовите ги подарявам, ако ги иска някой. Ще ги наснимам някой ден. Юли или Август ще си идвам до България и мога да ги донеса.

Кажи ако може нещо повече за тоя маркер.
                            Както казах по горе от Кауфланд.На него пише Tetrosyl Touch-in св.сив металик. Може да пробваш,няма кристален блсък но за сега не е мръднал. Може и по-бляскави да има не знам,аз го взех на майтап.От китайските и аз имам за подаряване

Коментар

Re: Фабричните надписи/лепенки по JEEP

Скоро си свалях от гранда и са метални, според мен са доста здрави, по-добре търсете такива. Аз пък търся V8 емблемката, че я нямаше да я мeтна на врангела.
                              Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                              http://www.facebook.com/JeepBG
                              LZ1GGC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X