Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми качествени шарнири за ZJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте ми качествени шарнири за ZJ

Здравейте, налага ми се пак да сменям шарнирни болтове на преден мост . казвам пак защото това ще е трети път повече от година не ми издържат. все им изгарят маншоните и заради това преполагам се съсипват до степен да почнат да скърцат на желязо и с големи луфтове. Дали ако сложа оригинални на Mopar ще издържат повече при факта, че нямат гресьорки и изобщо могат ли да се намерят и от каде на какви цени.До сега съм слагал съм на Moog и Sidem равносметката е годишен преход.
    ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

От: Препоръчайте ми качествени шарнири за ZJ

Странно, бая сме сложили по джипките на Мууг и Мевотех и никой не се е оплаквал, да са му заминали за година. Мууг имат и гресьорка но са в по- високия ценови диапазон. За Мопарски не знам , мене като ме пита някой , препоръчвам Мууг.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
      ...мене като ме пита някой , препоръчвам Мууг.

A между Moog и Swag кой препоръчваш?
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Swag да ти кажа честно , ги чувам за пръв път.
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

http://www.swag.de/en/
          http://www.kosser.net/Products/SWAG.php
          Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Идея за още един алтернативен вариант:

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Мои две стотинки - оригинални части издържат при нормално окачване, нормален за модела размера на гуми, и нормална / за тази кола - предиимно асфалтова/ експлоатация. Та стандартни елементи точно това ще правят при каране оффроад с по-големи ос стандартните гуми - ще се износват адски бързо. Вариантите са два: първия да се смириш с положението, и по често да проверяваш състояние на маншоните. Втория е да се намериш примерно с Близнаци и да ги попиташ дали изобщо се предлагат усилени шарнири.....

Третия вариант - имаш нещо "криво" в окачване....
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Явно трябва да са усилини . Криво нямам с 31-ци съм и фланци явно има зверско натоварване доста го карам и по пясъци. Като цяло мисля, че проблема е в некачествените маншони които се скапват и от там влизат абразивни частици и живота им свършва. Другия вариант е, че сам си скапвам маншоните с можеби некачествена грес когато го гресирам ходя на сервиз и не знам каква грес слагат дали тя не разяжда маншоните. споменаха ми за някакви силиконови маншони и също така ми предлагат рецеклиране на шарнирите като ми дават уж голям живот но това утре ще проверя в Бургас.
                ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X