Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Охладителна система на ZJ 5.2 - корозия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Охладителна система на ZJ 5.2 - корозия

Здравейте колеги,

Миналата седмица с помощта на Жоро_ЦСКА си получих чаркалъците от Щатско. /Благодаря!/ Съответно започна и подмяната на амортизираните боклуци с нови. Обаче, се оказа, че две от тръбите на охладителната система са станали като станиол. Едната, която е доста широчка /термостата/ нещо липсвааа... За сега сме се ориентирали към ТНТМ метода за подмяната и с медна такава. Не, че няма да се получи, но ако въпреки това знаете от къде да си намеря оригинална на прилична цена без да опирам пак до Щатско свиркайте.
    Grand Cherokee WJ '99 V8 4.7 Limited

От: Охладителна система на ZJ 5.2 - корозия

Bigy си взе от щатско за черока, май на добра цена му стъпиха, но ги комбинирахме с нещо де.
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Жоре, до петък трябва да е готов, 'щото ще ми трябва... Хората коли правят от нищо, та ние няма да можем една тръба да пригодим
      И как му се вика на тази матракука да знаеш?

Коментар

А много ясно, че ще пригодите нещо. Според мен го направете ТНТМ и после си търси оригинални на възможно най- ниска цена без да бързаш.
        Винаги като се бърза и излиза солено.
        А на това не знам как се вика
        Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

ТНТМ-то е в действие. Малко рязане, малко наваряване, струговане на един преходник, маркуч и... верно бе, стана!
          Сега остава и да тръгне... Наложи се голямата тръба /на термостата/ да я стесним с около 3 мм. Надявам, че няма да е проблем. Как мислите? Като знам как се задръства охладителната система с налепи, на тази голяма тръба надали ще даде отражение...? За сега ще пробваме така.
          Почвам да ги търся как се казват тези тръболяци и живот и здраве по-нататък да ги комбинираме с някоя поръчка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X