Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз скочих на едно либерти 3.7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И аз скочих на едно либерти 3.7

Случайно видях в мобилето една обява за "Либерти 3.7" бензин и не мислих много. Пуснах моето "Паджеро" на обява и купувачи се намериха бързо. Отидох до Пловдив, бърз тест, единственият проблем, който забелязах на бегачката е, че му светеше чек-енджинът, всичко останало беше на шест. Примирих се с този проблем и вече съм горд собственик на този джип. Вчера ми го газифицираха с ГИ. Снимки по-нататък.

От: И аз скочих на едно либерти 3.7

Честито, смениси подписа .....ако е преди 2004г. може да го прочетем и да видим защо свети "чека".
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от krasitotkov Преглед на мнение
      Случайно видях в мобилето една обява за "Либерти 3.7" бензин и не мислих много. Пуснах моето "Паджеро" на обява и купувачи се намериха бързо. Отидох до Пловдив, бърз тест, единственият проблем, който забелязах на бегачката е, че му светеше чек-енджинът, всичко останало беше на шест. Примирих се с този проблем и вече съм горд собственик на този джип. Вчера ми го газифицираха с ГИ. Снимки по-нататък.
      За това ли става дума?
      WG 2.7 CRD

Коментар

Честито колега, ама защо изневери на марката
        Качи снимки да му се порадваме и ние.
        GSM 0877 08 99 19
        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Честито ! Ако е онова синьото от Пловдив, то си беше "далаверата на века". Няма нелечими неща по тия двигатели, по данни от хамериканските форуми никой не е изпищял - прочита се грешката, сменя се дефектиралата джаджа и Га-а-а-а-з ! При кик-даун - звук от гигантска... бормашина ли, реактивен двигател ли... не можеш да го опишеш, трябва да го чуеш
          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от imarh Преглед на мнение
            За това ли става дума?
            Да, точно за това става въпрос. Давало е грешка в сензора на дроселовата клапа. Вчера я поръчах днес трябва да дойде. Иначе всичко останало е просто перфектно.

Коментар

Честита нова придобивка и от мен. Желая ти милиони безаварийни километри.
              Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Честито Краси видяхте оня ден изглеждаше много добре сега чакам с интерес развитието на машинката.
                За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X