Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пазаруване на Wragler

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пазаруване на Wragler

Сипах му Castrol Magnatech 10W40 (полусинтетика), защото не намерих 10W30, което се препоръчва в руския сайт. Предполагам ще работи добре и с него. За следваща смяна каква синтетика препоръчвате ?

Коментар

А, не знам аз, не разбирам. Много станахме учените тук, затова вече ще пиша само в темите за хумора
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Choco Преглед на мнение
        Сипах му Castrol Magnatech 10W40 (полусинтетика), защото не намерих 10W30, което се препоръчва в руския сайт. Предполагам ще работи добре и с него. За следваща смяна каква синтетика препоръчвате ?
        Castrol Magnatech е създадено да гарантира максимална защита при стартиране на двигателя. Така казват от Кастрол и общо взето чувам добри отзиви от потребители. Аз не съм го карал. Има бензинов и дизелов. Всеки момент в България трябва да се появи новия синтетичен Magnatech 5/30. За сега с такъв вискозитет 5/30 Кастрол предлагат само EDGE.

Синтетично 10/30 на нашия пазар няма. БалканСтар предлагат Мопар 10/30 полусинтетика. Като всяка полусинтетика и то прави нагар но цената му от 10лв/л предполага че спокойно може да се сменя на 5 000км. Както и препоръчват от Крайслер когато повече от полвината преходи на джипа са под 16км.

За Руския саит или аз не съм в час с езика или пак има грешка.
        "Рекомендуемое масло - 10W30 для температуры выше минус 18°C и 5W30 - для температуры ниже 16°C"

Маи са пропуснали един минус. Трябва да е:

"Рекомендуемое масло - 10W30 для температуры выше минус 18°C и 5W30 - для температуры ниже МИНУС 16°C"

Преди да смениш следващия път маслото сложи тази добавка в маслото. Почиства нагара много успешно.

Последно редактирано от kinex; 15-07-07, 12:28.

Коментар

Е не така на темата Кастрол .... не че нещо .... ама ...

В момента до мен на бюрото има две бутилки на които пише:
          Castrol SLX LongLife III - 5w30
          Castrol GTD 505.1 - 5w40

Съжалявам ама телефона ми е само с инфраред е компа няма .... иначе щях дати ги снимам!
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Възможно е.
            На мен ми обясниха че Кастрол сменят опаковките и вече ще предлагат три основни вида масло за двигателя .
            Castrol EDGE
            Castrol Magnatec
            Castrol GTX

в пет различни опаковки

Като от всеки вид има по няколко подвида с различни спецификации.
            Поне такива са били инструкциите на последния семинар в Германия.
            Сега чистят старите опаковки и внасят само от новите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X