Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4х4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4х4

Момчета, поизчезнало ми е 4х4 - само на заден мост съм. Незнам раздатка ли е или преден мост, но все пак - раздатката може ли да се ремонтира или да търся друга Чероки 94-та

От: 4х4

Здрасти, колега. Тичай при Дядо ти Владо!
    0899278323-0877500798

Коментар

А само ако можеш да ми кажеш къде е, че не съм много ориентиран Мерси предварително

Коментар

Първоначално публикуван от meto_71 Преглед на мнение
        Здрасти, колега. Тичай при Дядо ти Владо!
        Е, от Добрич до София малко много ще му дойде тичането ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Чадо божие, драсни два реда ква'е жипката, ква'е раздатката, как (кога) изчезна 4х4, има ли шумове......
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ами то горкото в момента е в сервиз да му видят гарнитурката на главата как е А и забавих да кажа - от Добрич съм да, но доста чето, че даже и в момента съм в София Айде като ми го върнат с нормално работещ двигател ще дти драсна

Коментар

Колега, написах ти едно лично съобщение, но ако все пак някой друг иска пояснения по случая да каже - ще го опиша и тук

Коментар

Давай, опиши го и тук. Щом веднъж си повдигнал въпроса за проблемите по Jeep-а, карай до края. Опиши какъв е бил самия проблем, както и как евентуално си го решил.
                Поздрави!
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Колега извинявам се закъснението, но имах други проблемчета ( с охлаждането ) Както и да е - не съм оправил още двойното, но на 100 процента Дядо Владо е право - на лс ми писа, че може да е от вакумния дисконетор, или там както му се вика точно,на предния мост. Днес попитах пак в сервиза, защото там стана проблема с изчезването и те ми казаха, че покрай монтажа на двигателя видяли, че някаква вакумна букса била откачена от моста, закачили я и след това започнал и при тях да включва от време на време. Утре, ако всичко е наред, ще отскоча до Дядо Владо да го видим проблема от негов поглед и след това ще пиша с повече информация

Коментар

Първоначално публикуван от Piperkow Преглед на мнение
                    ... на 100 процента Дядо Владо е право
                    ЕднО дядо Владо си е винаги правО by default.
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ходи при Дедо Владо колега вобще не му мисли, аз ходя до тях и като ми е здрава колата

Коментар

Беше при дядо.....джипа е не 94, а 84 (че може и по-стар) Раздатка 203, автомата трискоростен. Мотора 2.5 бензин малко сбироток..... Колата живяла (пуснала корени) нейде в Княжево, а катерички живяли в нея, "масТури" правили свободни съчинения, но .....
                        За сега стана ясно, че предно може и да си е нямала от край време,(съфорумника ни сега е купува) вероятно вакумния разпределител на раздатката се "шегува". Дисконектора на предния мост се оказа че не винаги включва, понеже вакум линията за изключване седи или захранена с вакум, или като херметично запушена и включващата 4х4 линия неможе да преодолее усилието...за това (временно ) изскубнах вакума за изключване. Т.е. ако по някаква причина дисконектора сработи, О.К. остава на х2, но когато включиш лоста на раздатката 4х4 дискнектора сработва нормално и всичко трябва да си е О.К.....имахме и излишни жици, и газова уредба монтирана така че да доставя в изпарителя газообразната фаза от горната страна на бутилката и други "радости"...ама подред,в колата има още живот.....
                        П.П. Пепи провери ли е за изгорели газове в антифриза?
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Малко извън темата,ама в правилата на форума предлагам да се добави нещо от рода на -Преди да пуснете тема за проблем с американец идете при Дядо Владо!
                          То и без това така се случват нещата.Някой пуска тема 20 човека го пращат при Деди (правилното решение) и той после разказва.Пък и го прави забавно,да ти е кеф да четеш.
                          "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                          Mark Twain
                          СтоЕнчA

Коментар

Такааа - след посещението ми при Дядо Владо мога да констатирам няколко неща - едното е, че ако случайно ви омръзне на човека да му викате Дядо Владо, може спокойно да му викате "доктора" - това със същата сила важи и за Димата И ако лекарите ни влагаха и наполовина от неговото старание щяхме да имаме медицина за 6 Второто видях, че Дядо Владо вече е описал - от една страна малко са ме поизлъгали като са ми продавали Джипчето, но ... поне според мен за добро от друга страна, се чувствам "обезчестен" от големи сервизи и майстори.
                            И благодарение на Дядо Владо и Димата събрах смелост и днес направих 600 км с джип, на който му бях подписал смъртната присъда, след нервите, парите и времето хвърлени по него. Колата се държа прекрасно и с изклчение на около литър изтекла течност за автомата и лека загуба на вода от гарнитурката на корпуса на термостата (пак слаган от мега яки разбирачи) и готиния теч на газ в купето .. - веселба.

P.S! Дядо Владо - днес отидох да потърся момчетата за анализа на газовете и ги нямаше. Комшиите им казаха, че до 1-ин часа, щели да дойдат. Не ги изчаках, тръгнах за Добрич и ... стигнах Сега си търся табло с уреди Благодаря за труда и времето, които ми отдели

Коментар

Хуабво ти е джипчето, ще си го стегнеш и ще те радва, така като има проблеми ще си го обичаш още повече. Мен ми хареса много, пък и щом е стигнало до Добрич значи е живо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X