Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неприятности с Grand Cherokee 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Неприятности с Grand Cherokee 4.0

Здравей те колеги,купих си преди около месец едно чероки 4.0 одавнашен мерак,с шум в предния мост вероятно лагери на пиньона,изчаках де се пооправи времето и се започна с неволите две от гайките на предната джанта тотално заварени гайките били разсипани преди мен,и се почна чук с по малки камбани бой колко може накрая секач нагряване с графитени електроди (не знам точно наименование) и пак не става обаче пипнах гайката с електрода и видях че се стопява и вече 2-ри ден си играя да топя гайки ще видиме какво ще стане остана още малко.И искам да попитам трябва ли да се разлоби диференциала да се извади пиньона да се сменят лагерите? Извинявам се за нещо ако не съм се изразил правилно

От: Неприятности с Grand Cherokee 4.0

Първоначално публикуван от defini Преглед на мнение
    ...искам да попитам трябва ли да се разлоби диференциала да се извади пиньона да се сменят лагерите...

Да.
    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

След разпробиване на дупките на джантата е свалена.Такова чудо не бях виждал.

Коментар

Първоначално публикуван от defini Преглед на мнение
        След разпробиване на дупките на джантата е свалена.Такова чудо не бях виждал.
        и аз я патих тази преди години самоче с флекса разширявах отворите на джантата за да заварим гайки 2 дена с 4 джанти си играхме.незнам от какво се спичат но моя камион е стоял 4 години непомръдван вероятно това е причината.
        ZJ`99 4.0 LAREDO 2''

Коментар

Свалих диференциала и пиньона всички лагери са заминали предполагам че мога да ги намера в магазините за лагери.Имам и едно питане нещо ще се повредили ако го събера без предния диф дали ще има голямо натоварване на задния мост.Мерси предварително

Коментар

Проблем ще е лагеруването на вътрешния край на предните полуоски
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Да така е ама ако извада полуоските ще остана без ABS поне та мисля

Коментар

Намерих лагерите и 4-та само за 78лв семеринга около 20лв единия и семеринга ще дойдат утре

Коментар

Колега, за да е полезна на повече хора информацията, която споделяте тук е желателно тя да бъде по-пълна.
                  Какви лагери сте намерили, откъде и все в този дух.

Успех!
                  YJ 1995 Sport. 2.5, AX-5, Command-Trac (NP231)
                  XJ 1996 Sport, 4.0. AW4, Selec-Trac (NP242) - retired
                  WJ 2000 Limited, 4.0, 42RE, Quadra-Drive
                  KJ 2002 Limited. 3.7, 45RFE, Selec-Trac (NP242)

Коментар

От първия магазин за лагери дет отидох вчера в гр.Дупница и утре ще ги снимам и ще ги пусна

Коментар

Ето снимка на лагерите:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0383.jpg
Прегледи:1
Размер:180.4 КБ
ID:5354758

Коментар

Предполагам, че klamat визираше инфо за номерата им, цени и т.н. Тези в сините кутии каква марка са?
                        Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Те хората питат ,че то майстори много и все именити,ама колите все счупени. Та... кажи с какво...,как извадихте касетата...,разпорна втулка... откаде...,за колко...лагерите ясно-китайски,реглажни пластини какви...,по колко...с какво премерихте,...как...,петното с какво намазахте,как бележи...колко пъти вадихте, слагахте...скобата каква...и тн. За 2 месеца пет dani. Питам аз- каде, кой с какво, как.....миии то там с щангата после с чука обратно и то това един месец и така...и сега оле мале
                          Последно редактирано от CJ_7; 11-03-12, 21:45.
                          ------------------------------------
                          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X